Свързани новини

07.07.2009 17:26

Ваня Стамболова на финал в Белград

Видян 1861 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ваня Стамболова се класира с лекота за финала на 400 метра с препятствия на Универсиадата в Белград, информира БГНЕС.


Европейската шампионка даде най-добро време от всички участнички и влиза с огромно предимство на финала. Състезателката на треньора Герги Димитров пробяга разстоянието за 56.20 сек., като дори си позволи да намали темпото в края. Поради малкото записали се атлетки в дисциплината програмата бе промена и така след сериите направо следва финал. Така на Ваня и колежките й бе спестено едно бягане. Финалът е насрочен за четвъртък от 20.40 българско време. Още една българка продължава напред след стартовете тази сутрин - наредилата се с 56.17 сек. 4-а в серията си на 400 м Вая Владева.
Йордан Илинов отпадна в сериите на 100 м, като завърши 4-ти с 10.77 сек. - на 0.02 стотни от границата за полуфинал. На троен скок Живко Петков скочи точно 16 м, като остана на 20 см от влизане във финал. Красимир Брайков също не продължава като остана е пети в серията на 400 м с 48.57 сек. Мартин василев хвърли чука на 60.20 м и това не му бе достатъчно за финал. Напред не можа да се класира и Росен Карамфилов в квалификациите на гюле със 17.58 м.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.