Свързани новини

12.06.2018 09:30

Роби Уилямс ще открие световното

Видян 1662 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската поп звезда Роби Уилямс, руската оперна прима Аида Гарифулина и двукратният световен шампион Роналдо ще участват в церемонията по откриване на Мондиал 2018 в четвъртък, съобщи ФИФА. Първият мач на шампионата ще е на ст. "Лужники" между Русия и Саудитска Арабия, а преди това е тържествената част, подробностите по която обаче са тайна.


"Толкова съм щастлив, направо съм във възторг, че отново ще отида в Русия, но сега заради такова уникално представление. Постигнал съм много, но да открия световното по футбол пред 80 000 по трибуните и милиони пред телевизорите - това ми е детска мечта", заяви Уилямс, който е известен футболен фен.


Гарифулина пък твърди: "Никога не съм мислила, че мога да съм част от такъв грандиозен празник, и то в родната си страна. А образът, който ще представя пред целия свят, е много символичен и се асоциира с въплъщението и изпълнението на мечтите."


Според голмайстор №2 в историята на световните първенства - Роналдо, "мачът на откриването винаги е символичен, точно в този момент осъзнаваш, че това, което си чакал 4 години, независимо дали си играч или фен, вече е дошло". "Разбира се, това е и много емоционален момент за организаторите на турнира, които след дълга и тежка подготвителна работа приемат целия свят на гости. Самият аз усетих това преди 4 години в Бразилия и сега съм щастлив да споделя това чувство с хората в Русия", допълва Феномена.


Режисьорът на церемонията - Феликс Михайлов, пък съобщи, че шоуто ще е посветено на футбола и на любовта. "Ще представим нов формат на церемониите по откриване и закриване, от гледна точка на малкото време до началото на мача, като действието ще е не само вътре в "Лужники", но и около него, и из града. Съавтор на постановката по откриването е моят приятел Иля Авербух (б.р. - бивш световен шампион по фигурно пързаляне), който добави към ставащото на терена нови цветове. И, разбира се, нашето шоу ще бъде за футбола и любовта", каза Михайлов, който постави също така откриващата церемония на турнира за Купата на конфедерациите миналата година, както и за жребия за Мондиал 2018.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете