26.06.2018 13:06

Звезди четат новата книга на Патриция Кирилова

Видян 2788 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Куп звезди прочетоха новата книга на Патриция Кирилова - "О(У)чебник за мъже", още преди премиерата й, която ще събере утре край басейна на СПА-хотел Драгалевци любимци от сцената и екрана.  С много сатирични примери от действителността се обобщават 10-те мъжки заповеди под формата на Уроци за мъже,  съобщава издателят на книгата ВИП Комюникейшън. Сред първите читатели на О(У)чебника са Милен Цветков, Дани Петканов, Джуджи Маринова и много други.


Премиерата съвпада с откриването на летния сезон в София край басейна на луксозния СПА-хотел Драгалевци в София.


С много музика, шампанско и огнена заря гостите ще дтанат свидетели на звездното четене по безкрайната учебна програма на силния пол. Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт - Георги Димитров.


Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип "Руните говорят", разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи. Те предизвикаха стотици коментари както от мъже, така и от жени, които истински се забавляват с четивото.


 Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света - https://patriciakirilova.blogspot.com.


¨Името на дебютната й книга „Да свалим маските“ стана нарицателно за различни обществени теми и дори залегна в предизборни кампании на политическите лидери през 2013-2014 г. – месеци след издаването й.


--



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen benson 12.05.2021 18:32

    Празни карти за банкомати Знаете ли, че можете да хакнете всяка машина за банкомати !!! Имаме специално програмирани банкоматни карти, които могат да се използват за хакване на всяка банкоматна машина, тези банкоматни карти могат да се използват за теглене на пари в банкомата или плъзгане, магазини и търговски обекти. Ние продаваме тези карти на всички наши клиенти и заинтересовани купувачи по целия свят, като картите имат дневен лимит за теглене от 5000 в банкомат и до 100 000 лимит за харчене в него. Ние предлагаме и следните услуги: 1) ЗАПАДНИ ТРАНСФЕРИ НА СЪЮЗА / ТРАНСФЕР НА ПАРИ 2) ВХОДИ В БАНКИ 3) ТРАНСФЕРИ НА БАНКИ 4) КРИПТОКОЛЮТНО ИЗВЪРШВАНЕ 5) КУПУВАНЕ НА ПОДАРЪЧНИ КАРТИ 6) НАТОВАРВАНЕ НА СМЕТКИ 7) ТРАНСФЕРИ НА WALMART 8) БИТКОЙН ИНВЕСТИЦИИ 9) ИЗТРИВАНЕ НА ИМЕ ОТ ДЕБИТЕН РЕГИСТЪР И НАКАЗАТЕЛЕН ДОКУМЕНТ 10) БАНКОВ ХАКИРАНЕ Да станеш богат и да живееш начина на живот на богатите и известните е мечтата на много хора. И докато повечето хора ходят на работа или търсят други етични методи за печелене на пари онлайн. Празният банкомат тегли пари от всички банкомати и на него няма име, защото е празен, само вашият ПИН ще бъде на него, не е проследим и сега имам пари за бизнес, пазаруване и достатъчно пари за мен и семейството ми, за да живейте нататък. ПРОГРАМИРАНА празна ATM карта, която е в състояние да хакне всяка машина за банкомати, навсякъде по света. Лице за контакт: проф. Александър Кастро Имейл: atmservices44@aol.com Имейл: atmservices44@yahoo.com

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте