Свързани новини

30.04.2023 18:04

Защо Ванга хвана рак и умря:Племенницата на пророчицата

Видян 6769 пъти | Коментари 12
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поругаването на мечтата да съгради черква по начина и на мястото, което е мечтала, довежда до рак на гърдата и смърт петричката врачка Ванга, разказа племенницата й Красимира Стоянова. Пророчицата е смятала това, което се прави под водачеството на Светлин Русев за "езическо капище", за "масонска направа" и от стреса се е отключила коварната болест, добавя най-близката й родственица. Напомняме, че Ванга е била доста набожна, даже е пробвала да влезе в манастир, но не е допусната за послушница поради своята дарба и прокоба да вижда в миналото и в бъдещето.


Волята на гадателката е била черквата да бъде истинска, християнска, православна, при това отвъд реката, не насред тресавище, да няма грозен паметник. "Не знам как я накараха", оплаква се племенницата пред Нова. При това Светлин Русев и неговата компания, обединени във фондация, използват нейните собствени пари, както уточнява Стоянова. Тя пита: "къде отидоха парите", с което намеква за големи злоупотреби на онези, които години наред употребяхваха Ванга, за да популяризират себе си.


Същите тревоги мъчели и нейната леля: "Затвори се в себе си, разболя се и си отиде". Така описва тя като очевидец края на една от най-легендарните българки. "Това я съсипа. Знаеше, че си отива. И си отиде тъжна", заключава най-близката родственица на митичната петричанка.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 012 за плоскоземците 03.05.2023 19:05

    През 1908 г. Елерман и Банг откриват вирус, който причинява левкемия при кокошките. Пейтън Раус през 1911 г. филтрира от тумор на мускул с точност на филтъра от 120 нанометра един екстракт, с който отново е можел да създаде рак. Той предполага, че в този екстракт има вирус. През 1966 г. Раус получава за откриването на Rous-Sarkom-вируса (RSV) Нобелова награда.

  • 011 Anonimen 03.05.2023 18:03

    009, Вярвам ти - може да имаш вирус в биокомпютъра си. А може да е и генетичен проблем, 80% от популацията ни се ражда лоботомирана, постоянно е в коматозен сън и се раздвижва само да пръдне.

  • 010 Anonimen 03.05.2023 17:53

    009, ти си ясен - явно физиката не ти е била любим предмет в школото. И не бъркай радиестезистите с "екстрасенси" шарлатани.. Нямаме екстра сензори, сензорите ни са само 5. Обаче, сензорите на някои улавят по-широк спектър от честоти. В момента, на ръката ми има златен пръстен, който е най-малко на 1200г. Е, доста очукан, но отгоре се виждат готски руни. Намерих го в градината миналата година С БАГЕТИТЕ. А, и още два, но счупени - меден и бронзов, в медния има малко златце. И два сребърни, тях ги загубих, и обичката на баба намерих, бях на 5г когато баба я загуби.Аз не съм иманяр, но когато нямаше металотърсачи иманярите ме преследваха като копои. Имотът е купен от прадядо ми 1883г. Цялата градина не е прослушана миналата година защото беше засята. Подсети ме да ѝ хвърля едно око.

  • 009 Anonimen 03.05.2023 15:53

    екстрасенсите се появиха с кашпировски и докато баламите го гледаха, мошениците окрадоха държавата, един "славен" русенски екстрасенс заведе 2000 простодушници на летището да чакат появата на извънземни някъде през 90-на миналия век, въпросните екстрасенси или радиоестезисти са или измамници или психопати, помагат само на хистерици, чел бил научна литература, интересно коя, и левкемията е вирусна, но докато разберат истината , ще мине столетие, дечицата ги заразяват с безобразно направените ваксини, но то не е случайно, вихрят се зануляващи стратегии, както въпросните ковид "ваксини", който има акъл ще внимава и ще оцелее

  • 008 Anonimen 01.05.2023 21:41

    "дивертикулозата няма общо с рака, а с хроничен запек най-често" Не, има общо - може да стане на рак, тъй както и слота по хранопровода.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите