13.03.2011 15:11

Започна 84-годишната ера на Водолея

Видян 8998 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Апокалиптичното земетресение в Япония, каквото не е имало от незапомнени времена не е случайно. В нощта на 11-и срещу 12-и март Уран навлезе в Нептун и с това постави началото на 84-годишната ера на Водолея. В нея ни очакват големи политически и икономически сътресения. Ще се справят онези, които мислят и действат оригинално.

Уран – планетата, която закриля Водолея и всички ексцентрици, новатори, бунтари, покровител е на социалните мрежи и интернет, влиза в знака Овена. 

Уран „отговаря” за приятелството, създаването на екипи, клубове, комитети, професионални асоциации, връзките и интернет, авиацията, електричеството и битовата техника. 

Тълкувайки двете страни на планетата – бунтарската и задружната, политическите анализатори веднага прозряха зад бунтовете в Арабския свят именно небесното влияние. Ако докрай се доверим на астролозите, то тепърва ще се засилва, ще помете досегашния световен ред.

Уран се бунтува непримиримо против всяка рутина, внася в живота суматоха и внезапни промени. Трябва да бъдат спокойни за бъдещето си само онези, които притежават нестандартно мислене, но могат и да действат в синхрон. Девизът на Уран е: „Един за всички, всички за един”.

Посрещнахме 2011 г. със странната планета в Риби. Този знак действа скрито и понякога дори подмолно, зад кулисите, грижи се за психическо здраве, където нацията определено има сериозни проблеми, за секретната информация на флашки и СРС-та, за вредни навици, но също за човещина и саможертва. 

Влизането на Уран в знака Овен, ще даде изблик на предприемчивост, развитие на модерните технологии, което би могло да даде истинска надежда за излизане от ужасяващата вече 2-годишна криза. 

Очаква ни нещо невероятно, непредсказуемо, което може да преобърне целия свят, прогнозират астролозите. Овенът обича да бъде първи, затова и въпросът за лидерството в екип ще бъде основен – идеално за президентските и кметските избори. Влизането на Уран в знака на първопроходците, но и на диктаторите (Хитлер, Ленин и др.) се смята от някои астролози за настъпването на ерата на Водолея, защото Уран започва нов 84-годишен цикъл от точката на пролетното равноденствие.

Нищо чудно след поредната петролна криза САЩ съвсем да се сгромолясат след почти едновековно лидерство в света, а на тяхно място за 84 години да се намърда Китай или пък цялата група БРИК – Бразилия, Русия, Индия и Китай. 

Тотални и неочаквани обрати, промяна на културните тенденции, на бизнеса и политиката са пред нас за добро или за лошо. 

Ще станем свидетели и участници на подеми и спадове, процеси на разрушение и съзидание. 

Какъв трябва да бъде всеки, за да се окаже от печелившата страна в Ерата на Водолея? Винаги готов за действие, независим, директен, открит.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв