„Дивият запад" на Римската империя. Един от най-кървавите периоди в историята - римското нашествие в Британия и бунта на кралица Будика.

Свързани новини

30.01.2023 12:03

Заблудите на Втората световна война по Viasat History

Видян 1203 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Дивият запад" на Римската империя. Един от най-кървавите периоди в историята - римското нашествие в Британия и бунта на кралица Будика. Проследете разкопките и вижте артефактите от гроба на келтски воин, погребан в богато украсена колесница в „Тайните на келтския гроб“ – от 5 февруари в 22:00 часа по Viasat History.


Мистериозни древни предмети са открити в уелска овцеферма, предизвиквайки голямо археологическо проучване; когато археологическият екип започва да копае, се разкрива гроба на келтски воин, погребан в богато украсена колесница.


Той е датиран от един от най-кървавите периоди в историята - римското нашествие в Британия и бунта на кралица Будика. В долната част на мястото на погребението екипът се натъква на отдавна забравен хълм-крепост; проследете научните методи, използвани при разкопките на този 2000-годишен обект, вижте артефактите от желязната епоха там, върнати към живота, и открийте забележителната и изпълнена с насилие история на съпротивителната война в „Дивия запад" на Римската империя. От 20 февруари в същия час пък ставаме свидетели на пропагандни кампании за дезинформация, дръзки шпионски действия и създаване на измислени армии.


„Заблуди по време на Втората световна война“ проследява шест години на конфликт, като използва изобилие от архивни кадри и интервюта с експерти, за да изследва изумителните истории за уловки и тайни операции. Това е хронологична поредица от четири части, която съчетава истории за заблудите и контрамерките със смъртоносен ефект, използвани и от двете страни във Втората световна война.


Jози сериал използва изобилие от архивни кадри и интервюта с експерти, за да изследва изумителните истории за уловки и тайни операции; свидетели сме на пропагандни кампании за дезинформация, дръзки шпионски действия и създаване на измислени армии. Анализираме различни военни операции и хвърляме поглед върху мъжете и жените, успели да заблудят цели правителства и армии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак