01/04
12.10.2016 12:08

Връчват медицинските награди днес

Видян 2033 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министри, депутати и партньорите на Националните медицински награди 2016 - Български лекарски съюз, Национална пациентска организация, Националното сдружение на общопрактитуващите лекари и Български фармацевтичен съюз, ще връчват престижните статуетки на светилата в родната медицина тази вечер в хотел Рамада.


Второто издание на годишните награди  NATIONAL MEDICAL AWARDS 2016  ще възнагради хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.


Водещи на вечерта ще бъдат Златният глас на България -носителят на престижния ИКАР, Симеон Владов и журналистката и ПР-експерт Патриция Кирилова, облечена с бална рокля от модна къща АМНЕЗИЯ. Церемонията ще открият младите таланти от Клуб по спортни танци Денсинг Тайм София. За родните медици ще пеят оперният певец Орлин Чолаков - Трубадура, фолклорната звезда Поли Паскова и голямата изненада на вечерта - неврологът д-р Неделя Щонова, позната на зрителите като водеща на предаването "Духът на здравето" по БТВ.


 Призьорите ще си тръгнат не само със статуетки и почетни грамоти, но и с подаръци от козметичния гигант Роза импекс и с качествените аромати на парфюмерийната верига Ди Енд Пи.  Както и с ваучери за копирни услуги от най-модерния принт и копи център в София – ZOOM  на бул. Никола Вапцаров. Ще има и специални изненади от туристическа агенция ТЕЗ ТУР.  Гостите ще се насладят на руйното червено вино от ВИЛА МЕЛНИК, както и на колекция испански бели вина и ароматно розе.


 Залата на събитието ще бъде изпълнена с цяло съзвездие от светила в родната медицина,  за които мечтаят най-големите болници по света, но те остават тук, в България. Сред тях са хирурзите - акад. Дамян Дамянов, доц.д-р Иво Петров, проф. д-р Георги Чернев, доц. д-р Васил Каракостов, д-р Славомир Кондов, д-р Веселин Маринов,  неврологът проф. д-р Ивайло Търнев, д-р Ивайло Христов, както и екипите на най-добрите болници у нас Сити Клиник, УМБАЛ „Св. Анна“ - София, Уни Хоспитал Панагюрище, Медика Албена и дентална верига ЕО Дент.  


 


Повече информация в сайта на организаторите: vipcompr.com.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец