Свързани новини

24.10.2016 12:24

Водещите на Денят ON AIR: Политиката не трябва да е поприще, от което да се изхранваш

Видян 2606 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По случай рождения ден на Bulgaria ON AIR телевизията показва другите лица на водещите - техните интереси извън професията, хобита, лични моменти и всичко, което ги превръща в хората, на които зрителите се доверяват, когато избират Bulgaria ON AIR.

Владимир Сиркаров и Кузман Илиев са част от Bulgaria ON AIR още от създаването й през 2011. В първите 4 години, докато медията е икономическа, двамата се налагат като водещи бизнес журналисти и анализатори, а със старта на Bloomberg TV Bulgaria стават част и от екипа на младата медия от групата на Investor Media Group. Когато Bulgaria ON AIR преминава към политематичен профил преди една година обаче, Влади и Кузман поемат и централното коментарно студио Денят ON AIR. Това не е случайно. Двамата следят активно политическия живот и обществените процеси, имат и много други интереси, познания, както и желание постоянно да се развиват, а всичко това им помага да се справят отлично в тази роля.

Те повдигнаха завесата и над страничните си интереси и личния си свят в „Днес в неделя“ с водещ Ирина Белчева.
„Тези 5 години бяха училище за живота, за това как да опознаеш себе си. Започнахме много млади, направихме първите си стъпки тук, всеки ден излизаме и се преборваме със себе си“, сподели Кузман по повод годишнината на Bulgaria ON AIR.
„Пораснахме заедно с телевизията. Видях прогреса, който изживяхме. Радвам се, че съм част от него и виждам как всеки ден ставаме все по-добри“, допълва Влади.

За Денят ON AIR
Кузман Илиев: „Работата ни е да получим от нашите гости отговорите на въпросите, които хората си задават. Но го правим с уважение, като към гост в дома ни. Вярвам, че е важно да бъдем възпитани дори с хората, които се опитват да отклонят въпроса и темата. Зрителите са достатъчно интелигентни, за да разберат, когато някой отказва да отговори. Той плаща цената за това. Няма нужда от допълнителна агресия на водещия към такъв гост".
Владимир Сиркаров: „Случвало се е да имаме обидени гости, защото от тематиката на предаването и типа гости идва изискването да бъдем по-настоятелни, за да получим важни отговори. Важното, че накрая излизаме с вдигната глава по отношение на професионално свършената работа“.

Интереси и свободно време
Кузман е пристрастен към четенето, обича и да пише. От години поддържа и свой блог, а анализите му много се търсят и от други медии. Търсен лектор е на различни образователни форуми и събития. Следи отблизо културния живот и се интересува от кинокритика.
Влади също не спира да чете, дори през нощта, когато предпочита и да работи, заради спокойствието и тишината. Също като Кузман има интерес към образованието, а зад гърба си има вече много лекции в университети.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое