Свързани новини

14.11.2011 10:53

Влади Въргала: В България не може да се печели от кино

Видян 2285 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Познатият ни от екрана актьор и режисьор Владислав Карамфилов бе гост, тази събота в предаването „В джаза събота вечер” по bTV. Човекът направил не една звезда герой в скрита камера разказа пред Вили Сечкова за трудностите и успеха на новия си филмов проект „Шменти – капели“.


Известен повече като Влади Въргала, сподели че е срещнал отпор от страна на българските киносалони да излъчат филма, без да се инвестира в предварителна реклама. Според режисьорът, условията били такива за не се дава възможност на българския продуцент да печели. Той се похвали, че с неговия екип са успяли за около седмица да напълнят 7 500 места на премиерата на филма в зала Арена Армеец без бюджет за реклама.


Относно персонажите във филма Влади Въргала, каза че в него няма образи които не съществуват в реалния живот, тъй като целия филм отражение на обяеството в което живеем. Неизменно сюжета е базиран на живота, който минава покрай нас. Зрителят показа, че хареса крайния продукт въпреки съпротивата на гилдията, която са срещнали хората зад този проект. Успяхме единствено, че всички вярвахме в идеята, смята Карамфилов.


На въпросите на водещата да ли се чувства щастлив след седем години упорит труд, Влади отоговори че ако си да види как изглежда един щастлив човек, може да погледне него. Влади Въргала, каза че е признателен за подкрепата на семейството, екипа, хората и зрителите и разбира се най-вече на Цветан Василев за материалната подкрепа, която му е дала възможност да мисли за духовните неща.


Актьорът сподели, че независимо какво ще му струва ще замине за една седмица на почивка със семейството си, тъй като не е имал възможност да го направи през последните години, когато е работил върху филма.


Певицата Нели Рангелова припомни на зрителите на „В джаза събота вечер“ по bTV, част от своите хитове, като сподели пред Вили Сечкова, че е подготвила нов прочит на песента си „Мой стих“ от 1984г. Самата тя неможе да разбере на какво се дължи възразждането на тази песен през последните години, но смята че е остаряла и й трябва нов аранжимент, който се надява да се хареса на публиката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева