23.06.2016 10:55

Ветераните от Куин и Ламбърт излизат довечера на българска сцена

Видян 1856 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Вчера точно в 15,30 ч "Куин" и Адам Ламбърт кацнаха на българска земя с частен полет за концерта си довечера на стадион "Георги Аспарухов". На ВИП терминала на летище София ги посрещнаха много върли фенове, които дълго скандираха имената на Брайън, Роджър и Адам. Заедно с тях пристигна дългогодишният мениджър на групата Джим Бийч. Тримата изпълнители помахаха на посрещачите, раздадоха автографи и се снимаха с почитатели. Брайън поздрави всички на чист български със "Здравей, България!" и сподели, че много се радва на топлото и слънчево време в София.

  "Куин" и Адам Ламбърт се очакваше да пристигнат снощи в София с луксозен частен самолет за концерта си довечера на стадион "Георги Аспарухов".

   Легендарната банда идва от Букурещ, където във вторник бе поредният им лайф от турнето. Промоутърите от "София мюзик ентерпрайсис" положиха доста усилия, за да угодят на всичките им желания. "Но това не са капризи, те просто си имат ниво", допълниха организаторите. Най-трудното за изпълнение се оказало да намерят много интересни английски чайове за Брайън Мей. Днес следобед музикантите правят саундчек на вече готовата сцена.



  Заедно с Браян Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт тук е и синът на барабаниста на "Куин" Руфъс Тейлър. Той свири на сцената на "Арена Армеец" в бенда на мюзикъла "We Will Rock You" преди две години.

  Ветераните от "Куин" смятат, че вероятността да имаш вокални способности като тези на Адам Ламбърт е едно на милиард. Брайън и Роджър свириха за пръв път с Адам на финала на телевизионния конкурс "Американски идол" през 2009-а. Тогава Ламбърт като участник в реалитито изпълни "We Are the Champions" на "Куин" и стана подгласник на победителя Крис Алън.

  "Той е невероятен! Непрекъснато ни изненадва. Адам може да постигне неща, каквито през целия ми живот не съм чул някой някога да е направил. Имаме шанса да правим концерти с Адам. За нас той действително е като дар от небето. Забавен е и е приятно да се работи с него", казва Брайън.


  68-годишният Мей обаче отхвърли идеята Ламбърт да бъде смятан за заместник на Меркюри. "Адам интерпретира песните по друг начин. В неговото изпълнение те звучат различно", допълва китаристът.


 Според Мийт Лоуф Ламбърт е достоен да се нареди в компанията на две велики вокалистки - Уитни Хюстън и Арета Франклин. "Това момче има глас като сирена", казва пък Фарел Уилямс. Запитан в интервю кой би искал да го изиграе, ако се режисира биографичен филм за него, Адам отговаря: "Бога ми, ако някога някой реши, че животът ми заслужава да бъде филмиран, актьорът, който искам да ме представи, е Леонардо Ди Каприо. Той е перфектен за тази роля".


 


Източник: КРОСС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец