16.06.2009 15:43

Вечеря за четирима във Flowers

Видян 2756 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уникална идея осъществяват в ресторант Flowers на върха на мебелния център Лабиринт (станция на метрото Западен парк). Ако компания от четирима избере специалните предложения на заведението, собствениците черпят с бутилка вино по избор. Въпросните специалитети пък са пиле с маскарпоне или пресни риби като ципура, лаврак, пъстърва, транжирана на място сьомга на цени от 15 лева. Виното – бонус се препоръчва от персонала според храната. Бяло и розе пък се сервират като чаша за “добре дошли” на гости, които са направили резервация. Т.нар. welcome drink е жест към предвидливите. Най-търсени от тях са местата на терасата с палми на площ от половин декар. Дамите отбелязват, че хит на нея е ябълката на изкушението – специално декоративно дръвче.
Пак за жените е направена специална селекция от домашни сладкиши. Новият хит на София е тирамисуто с пресни ягоди и балсамико. Истинско вълшебство за 4,80 лв, което няма шанс да опитате другаде. Фаворит на 19’ е също ананасовата торта, която се прави с пресен плод и маскарпоне (поместваме и рецепта) само за 3,90 лв. Толкова струва и домашният чийзкейк, на който никой не може да устои. Особено в комбинация с дайкири или мохито на терасата.
Всички специалитети се предлагат цял ден, а посетителите разказват, че въпреки качествените продукти, във Flowers  не удрят в грамажа. Което си е проблем по отношение на рибите в други ресторанти.


рецепта
Ананасова торта
Продукти за 12 порции


400 г маскарпоне
200 г крема сирене
400 г заквасена сметана
2 пак. Ванилия
2 изстискани портокала
12 суп. Лъж. Захар
половин плод ананас
1 готов блат


Продуктите, без блата, се смесват в купа и постепенно бъркането от бавно става интензивно до пухкавост. Сместа се слага върху пласт от блата, отгоре се подреждат ананаси, върху тях отново блат, отново смес и отново плод.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей