Свързани новини

04.02.2009 10:35

В Търговище имотите се продават, като коли на старо - с табелки

Видян 2249 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собствениците на недвижими имоти в Търговище се върнаха към стария трик да слагат табелки с надпис, че имотът им се продава. Отдавна забравения метод до скоро беше използван само от търговците на коли на старо, които задръстваха паркингите в града, предаде БГНЕС.


Собствениците обясняват, че почти няма търсене. Ако някой се появил във фирма за недвижими имоти се отказвал от сделка, защото комисионната му се виждала голяма. За това продавачите не разчитат много на фирмите, а използват собствени похвати. Освен табелките, те пускат обяви във вестниците и в специализираните сайтове в интернет. Според запознати, една от причините за слабата търговия с недвижими имоти са именно високите цени. В Търговище квадратният метър стига и дори минава 1000 лв. Друга причина е, че банките трудно отпускат кредити. Според специалисти финансовата несигурност на хората също е причина да няма продажби.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни