Свързани новини

23.08.2023 16:43

Третата вечер от фестивала Пирин Фолк Сандански 2023 по БНТ

Видян 1237 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обществената телевизия ще излъчи „Конкурса за авторска македонска песен“

На 27 август, неделя, Българската национална телевизия ще излъчи на живо от град Сандански третата финална конкурсна вечер от тазгодишното 31-во поред издание на фестивала „Пирин Фолк“ Сандански 2023. Прякото предаване на „Конкурса за авторска македонска песен“ започва в 20:45 ч. след централната емисия „По света и у нас“ по БНТ 1.

Наградите ще бъдат връчени след края на конкурсната програма, а с изпълнения на сцената ще се изявят победителят в „Детски Пирин Фолк“ и отличеният с I-ва награда от Фестивалното жури в „Конкурса за изпълнителско изкуство“.

Специални гости в неделната вечер, 27 август, ще бъдат певицата Радостина Паньова, която вече многократно се е представяла пред публиката на фестивала „Пирин Фолк“ Сандански, и популярната певица Емилия, която след дългогодишно отсъствие се завръща на сцената на Летния театър със специална програма от македонски фолклорни песни.

На 25 и 26 август, от 20:45 ч. БНТ 4 ще зарадва почитателите на македонската музика с пряко предаване на детски „Пирин Фолк“ 2023, както и конкурс за изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион