01/02

Свързани новини

16.11.2010 15:55

Томазо Кавали покани бизнеса у нас на дегустация с вина Кавали

Видян 2369 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственици на елитни ресторанти, представители на вериги хотели и управители на фирми и магазини за алкохол у нас първи успяха да опитат ексклузивната колекция вина, която първородният син на Роберто Кавали – Томазо, представи вчера в София, съобщиха от ПР агенция ВИП Комюникейшън. Елегантната дегустация, извършена от един от най-добрите ни сомелиери Венцислав Любенов, бе придружена от гурме блюда – прошуто с ягодка, патица в сос, трюфели, гъши дроб с мус от козе сирене и разнообразен дивеч. Изисканата вечер се състоя в Uno Ristorante Italiano, а водещата бе телевизионната журналистка и пр-специалист Нина Никол.  Окото радваха и модели, облечени с тоалети от есенно-зимната колекция


Class Roberto Cavalli на бутик Podium.


Томазо Кавали и представителите на марката Cavalli за България - фирма Ситекс се ръкуваха и поговориха с всеки един от гостите като изтъкнаха предимствата на виното, а именно вниманието към детайла в производството и личния качествен контрол на Карло Ферини, изтъкнат италиански специалист по вината. Сред ценителите на виното по време на представянето бяха и директорът на Италианския институт за външна търговия Фабрицио Камастра и генералният мениджър на АлИталия Андреа Тадей.  


На вечерята гостите за първи път видяха и колекционерската дизайнерска кутия на виното Кавали, събрала трите последни реколти вина Tenuta degli dei – 2005, 2006, 2007-ма година. Бутилките са с етикети от различни модни колекции на Роберто Кавали – Зебра, Леопард и Рози.


На дегустацията се представиха два етикета вино – Le Redini от 2008г. (в превод Юзди), чието съдържание е 90% мерло и 10% аликанте, и Cavalli Tenuta degli dei от 2007 г. (в превод Имение на боговете), произведено от сортове кабeрне совиньон, кабeрне фран и пети вердо. Виното е лимитирано, като за цял свят са пуснати за продажба само 34 000 бутилки. Роберто Кавали е закупил имението от 7 хектара близо до Флоренция, в областта Панзано ин Кианти преди 30 години за отмора, но днес земите са засадени с 45 000 броя лозя. На 15 ноември самият Роберто Кавали имаше 70-годишен юбилей и по този случай специален тост за рожденика вдигнаха присъстващите, а Томазо пожела на баща си “да запази ентусиазма и любовта си към нещата, които създава, още дълги години”.


   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци