Може да проследите вдъхновяващите й пътувания на сайта www.wildheartedwords.com.

Свързани новини

14.10.2022 17:13

Тибетските ритуали събрани в книга

Видян 2052 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този наръчник е за всеки, който има интерес към древните практики и мъдрост и желае да ги интегрира в забързаното си ежедневие, за да постигне вътрешен баланс. Тук са описани традиционни тибетски ритуали за физическо и ментално здраве, като основният фокус е върху комплекса Петте тибетски ритуала, които са представени в техния популярен вариант и в по-съвременните им модификации.


Наред с това са включени дихателни и медитативни упражнения от хималайския будизъм, които понижават нивата на стрес и повишават жизнената енергия. За да придобием по-пълна представа за същността на тибетската култура и философия, авторката ни запознава накратко с принципите на нейната медицина, астрология, видове йога, учение за чакрите и енергийните потоци.


Основата концепция за холистично разбиране за човека и света отваря съзнанието за вековната мъдрост и позволява изцеление на всички нива. Джуди Цуай е автор на книги, лектор и водещ на подкаст. Джуди притежава две бакалавърски степени от университета „Бъркли“ – по английски език и по масови комуникации. Тя е преподавател по йога, рейки мастър и създател на практики по осъзнатост. Най-голямото й приключение – освен че обикаля света с кемпер, е изграждането на вълшебен живот заедно с дъщеря си Уайлдър Лав в слънчева Калифорния. Може да проследите вдъхновяващите й пътувания на сайта www.wildheartedwords.com.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби