Танцът на любовта ще подпали Dancing Stars

Свързани новини

11.03.2024 11:51

Танцът на любовта ще подпали Dancing Stars

Видян 1279 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огнена латино вечер ще подпали „Dancing Stars“ във вторник вечер от 20.00 часа по bTV. Страстта на дансинга ще достигне точката на кипене с бавна, чувствена румба, популярна като „танца на любовта“, а участниците ще покажат опасна близост и изкусителни движения. Състезателите ще се впуснат също в мамбо, самба, салса и ча-ча-ча.

На паркета ще излязат 13 двойки, които вече репетират под пара, за да впечатлят журито и зрителите. В последния епизод на танцовото шоу вокалистът на „Остава“ Свилен и партньорката му Йовита бяха оценени най-ниско от съдиите, но получиха шанс да продължат напред след вота на публиката. Пред водещата на „Dancing Stars Еxtra“ Станислава Ганчева Свилен призна, че работи здраво, за да остане в предаването.


„Йовита е много строга, научи ме на дисциплина. Благодарен съм, че точно тя е мой ментор“, каза той. Станислава предизвика красивата професионална танцьорка, която също така е „Кралица на Бургас“ и вице „Мис България“ 2017, да се качи заедно с певеца на музикалната сцена. Специален гост в „Dancing Stars Еxtra“ беше и харизматичният професионален танцьор Даниел Денев, който си партнира с актрисата Нона Йотова преди двамата да напуснат шоуто.

В последните седмици всички участници в „Dancing Stars“ демонстрират огромен заряд, подкрепяни от близките и приятелите си. Във вечерта, вдъхновена от най-големите шедьоври в киното, в публиката бяха Лили - дъщерята на д-р Неделя Щонова, и Магдалена - сестрата на каскадьора Валери Григоров. Поп певицата Дара Екимова аплодира бурно съименничката си Дара, която получи първите две десетки от журито.

Съдията в „Dansing Stars“ 4 Христо Мутафчиев също не скри вълнението си от новия сезон на шоуто. „Всички се трудят изключително много. Да се подтогвиш за танц е толкова трудно, колкото и да се подготвиш за роля. Работиш дълго, без да знаеш какво ще излезе накрая. Но когато музиката започне, залата гръмне и сърцето ти се разтупти, няма какво да направиш, освен да се хвърлиш в танца“, коментира той.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни