29.03.2019 14:03

Световни гост-дизайнери на сцената на Sofia Fashion Week

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През третата вечер гостите на Sofia Fashion Week имаха възможността да се запасят с идеи и вдъхновение за идните топли сезони чрез колекциите на дизайнери от различни крайчета на света. Вдъхновени от пътешествия, от лични преживявания, от любов, от смелите жени - по подиума видяхме редица интересни линии, всяка от които носеща индивидуално послание.


След шоуто присъстващите се възползваха от възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити в първия по рода си Sofia Fashion Week Store. Там гост-дизайнерите споделиха вълнението си да бъдат част от модното събитие и вдъхновението, което България поражда в техните креативни личности. Специални гости от Италия и модели, дефилирали на седмицата на модата в Ню Йорк, също изразиха своите положителни впечатления от организацията и цялостния облик на събитието.


За приятната атмосфера допринесоха иизпълненията на MurdaBoyz, модела Биляна Лазарова и певицата Цвети Радойчева.


Начало на ревютата постави креативният дизайнер на италианския бранд Curiel. Марката носи със себе си таланта и вдъхновението на поколения жени от семейство Curielи събра погледите с фини, но величествени тоалети.


BapaKidsStore трогна гостите на събитието с модна селекция облекла за най-малките, представени от очарователните клиенти на бутика.Детски облекла видяхме и сред дизайните на NinaNaustdal, която изпъкна с колекция, вдъхновена от разцъфващи екзотични цветя и включваща красиви бродерии, декорации, пера и женствени силуети.


InsideUs се отличиха с атрактивно шоу и една семпла, но смела и безкомпромисна линия, потопена в един авангарден и артистичен стил. Междувременно, дизайнерът на SenaDesign,Ася Димитрова ни даде възможността да се пренесем в пътешествията по света, вдъхновили пролетно-лятната й колекция. Красивите цветове и фееричните рокли предизвикаха искрени усмивки и усещане за слънчевото лято.


Атрактивна, колоритна, свежа – колаборацията между Plavai.bg и MiamiBag накара гостите на Sofia Fashion Week да отплават към едно невероятно място, където лятото е вечно, а проблемите и грижите – мираж. Морското приключение ни предостави възможността да се насладим на модерни и водоустойчиви чанти във весели цветове.


PaolaYactayo представи дизайни, отразяващи чувствеността и силата на латиноамериканките. С тях тя потопи гостите в духа на Мексико и ги подготви за идния сезон.


Финалът на вечерта бе поверен на вдъхновяващия MarvinNonis, който поставя фокуса върху облеклата, които ласкаят фигурата, повдигат самочувствието и карат дамата, която ги носи да се чувства непобедима. Освен с интересни цветове, той впечатли и с атрактивни форми и тоалети изпипани до последния детайл, някои от които – създадени специално за българската сцена. След края на събитието, колоритният дизайнер сподели своите впечатления от гостуването му в България по случай Sofia Fashion WeekSS19 и изрази силно желание да ни гостува отново.


След финала на бляскавата вечер, зареждащата атмосфера бе пренесена в SasaFashionFood, където гостите се насладиха на едно стилноафтър парти и редица вкусни изкушения.


Както традицията повелява организатор и домакин на SFW е хотел Маринела, а съорганизатор и официален партньор – Code Fashion TV.


За да сте винаги в крак със случващото се около седмицата на модата в София, разчитайте на:


Facebook / Instagram /  www.sofiafashionweek.com / www.codefashion.bg


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец