12.11.2008 16:52

Светла Петрова изнесе урок по родолюбие

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едно от лицата на bTV - авторът и водещ на предаването "Сеизмограф" Светла Петрова стана за час учител по родолюбие. Тя се срещна с 12-токласници в 125-о училище, в което е завършила. Светла Петрова е сред 100-те публични личности, поканени да изнесат урок по родолюбие.


Урокът по родолюбие на журналиста Светла Петрова продължи почти два учебни часа. В срещата си с учениците, тя разказа за интересни случаи от своето предаване, за политиците и за властта на медиите. Най-важното, по думите й, е да превърнем страната ни в земя, в която да можем да постигнем мечтите си.


"Най-много ми се иска да са разбрали, че за да бъдат добри патриоти, трябва да бъдат добри хора", сподели Светла Петрова.


Дванайсетокласниците се интересуваха за родолюбието на политиците ни, за значението на думата патриот, за възможностите за развитие на младите хора у нас.


"От тях чух абсолютно адекватни въпроси и мнения, бих казала в доста по-голяма степен отколкото мнозина политици в предаването ми, затова не губя надеждата си за България, напротив тя избуя", отбеляза още Светла Петрова.


Следващият журналист от bTV, който ще изнесе урок по родолюбие, е Миролюба Бенатова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.