13.09.2019 13:36

Стара хартия за нова книга за седма година в София

Видян 2316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За седма поредна година в навечерието на първия учебен ден София е домакин на националната екоинициатива „Стара хартия за нова книга“. Събитието, която обединява грижата за природата и любовта към четенето, ще се проведе на 15 септември 2019 г. между 10,00 и 19,00 часа на бул. „Витоша“ №37, пред Книжен център „Гринуич“, и отново ще е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г. Кампанията е организирана от „ЕКОПАК България“ и Книжен център „Гринуич“ и традиционно се провежда под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова.
Регламентът на инициативата гласи, че всяко дете, което с помощта на възрастен предаде 5 кг хартия за рециклиране, ще получи книжка подарък. За да има за всички достатъчно книги, всеки, който изпълни това условие, ще може да получи само една книга, но не повече. Децата, донесли допълнителни 5 кг хартия, ще получат втора книжка на екотематика – едно от двете специални издания на „ЕКОПАК България“ „Грийн тийн“ и „Ти можеш да спасиш планетата“. Така в рамките на празничния ден малчуганите могат да получат максимален брой две книги. Но това далеч не са единствените изненади, които очакват всички деца.
След фурора, който предизвикаха на фестивала „Аполония“, невероятните малки таланти от „Бон-Бон“ поставят началото на празника „Стара хартия за нова книга“ с откъс от новия си хитов мюзикъл „Алиса в Огледалния свят“. Актьорите от Столичния куклен театър също ще се включат в събитието с постановката „Пази детето“ –


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева