10.09.2019 10:09

Sofia Fashion Week AW 19/20 със силно международно присъствие

Видян 1286 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Организаторите на модния проект, собственикът на Code Fashion TV Мария Бонева, и ПР-ът Ангелина Ангелова, представиха официалната програма и официални гости на пресконференцията - нейно превъзходителство посланика на Индонезия Астари Расжид, гл. секретар на турското посолство Есин Топчу, дизайнерите Антония Стоянова от модна къща Imane, Ради Лазарова – дизайнер на марката Blink, Миглена Каканашева/Мегз, Хрисимира Пърпалова от „Хрисима“ и Ива Екимова, представител на Christian of Roma.

Организаторът на SFW Мария Бонева сподели програмата за четирите тематични вечери:
Първата вечер, с дефилета на Български марки и дизайнери, открива IMANE с дизайнер Антония Стоянова, която е носител на статуетката “Най-добър дизайнер в категория Ready-to-wear” за 2018 на Code Fashion Awards. Нейното ревю ще даде старт на Седмицата на модата с аткрактивен пърформанс заедно с невероятната Мария Илиева и със специалното участие на Алекс Богданска-Петканова и Мис България Славена Вътова.


Втората вечер, посветена на Haute Couture и булчинската мода стартира с нежната и креативна Берна Шабан и Berna Moda.


В третата вечер, посветена на международните марки и дизайнери, завърналата се Албена Александрова и „Рошавата гарга“ правят впечатляващо завръщане на подиума с новия си мултибранд. Именно във вечерта на Световните марки и дизайнери, брандът ще открие с ревю с имена като: CAFE SOCIETY by Albena ALEXANDER, EVIS, CALVIN KLEIN, DONNA KARAN, SONIA RYKIEL, YVES SAINT LAURENT. Международната дипломатическа организаця MIKTA, обединяваща държавите Мексико, Индонезия, Южна Корея, Туриця и Австралия ще закрие с бляскаво шоу.


Последната ексклузивна вечер ще открие любимецът на бълграските булки – Стоян Радичев.


Пред журналистите Мария Бонева сподели и дизайна на модерния „Х“ подиум, както и предстоящия дебют на дизайн за по-пълни момичета от българския бранд Vanitta.


Съпрганизаторът от страна на х-л Маринела и официален ПР на проекта, Ангелина Ангелова сподели детайли за шоупрограмата за всяка от четирите бляскави вечери, като акцентира на откриването на първата вечер с една от най-успешните дами от българската сцена – Мария Илиева. За страхотното шоу през всяка от вечерите ще се погрижат и талантливата Боряна Баташова, Мария Кискинова, Вирджиния Събева и Манал Ел Фейтури.


Посланикът на Индонезия в България Нейно превъзходителство Астари Расджит изрази своето вълнение относно успешно продължителното партньорство между послството на Индонезия и най-мащабното модно събитие Sofia Fashion Week (през изминалата година в модния форум се включи един от най-популярните индонезийски дизайнери Геа Пангабеан, която предизвика същински фурор). Този път предстои да се включат две успешни имена – Chossy Latu и Itang Yunazs.


Главният Секретар на посолство на Турция в България Г-жа Есин Топчу, също изрази своята благодарност за партньорството между мащабното модно събитие и Турция и представи резюме за участието на дизайнера Ahmet Özceyhan , който е познат на българската публика с две свои ревюта, състояли се във Военния клуб и посолството на Турция в България.


На пресконференцията ексклузивно модели от новата си есенно зимна колекция представиха успешните дизайнери Антония Стоянова, Хрисимира Пърпалова и Ради Лазарова, които споделиха и актуалните тенденции и вдъхновения, които са включили в новите си колекции.


Дизайнерът Миглена Каканашева запази в тайна детайлите за предстоящото си участие, но представи своята социална кауза – „Активно добро“, кампания за благотворителност, заедно с известни личности, които даряват свои скъпи дрехи, за да могат да достигнат до хора с по-скромни възможности. А събраните пари ще се дарят за благотворителност.


Тук Мария Бонева добави и за, все още пазената в тайна, специален социален проект, който ще засегне темата за околната среда, замърсяването и госрските пожари по света, по един провокативен начин, по идея на един от партньорите на събитието – Бонанза-Бачорски.


Ива Екимова открехна завесата и какво да очакваме от творческия екип на Christian of Roma на Sofia Fashion Week и представи иментата на коафьорите, които ще се грижат за прическите на моделите през 4-те вечери, начело с Александър Филипов.


Всички дизайери, които ще вземат участие в Sofia Fashion Week AW 19/20 можете да видите тук:


17.09


18.09


19.09


20.09


За повече информация за събитието следете: www.sofiafashonweek.com, а билети можете да намерите в мрежата на Eventim, Bilet.bg, VIP куверти на консиерж в Хотел Маринела. 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните