Скъпи Едуард излиза и на книга

Свързани новини

13.02.2024 14:33

След хитовия сериал Скъпи Едуард излиза и на книга

Видян 821 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Скъпи Едуард“ се появява на пазара през 2020 г. и до този момент правата за превод са продадени на 28 езика. В началото на миналата година се появи и минисериал на „Епъл“ по романа. Отличен е като една от най-добрите книги на годината от „Уошингтън Поуст“, „Бостън Глоуб“ и „Амазон“.


Световният бестселър излиза на български на 27 февруари. Самолетна катастрофа, единствен оцелял и предизвикателството да продължиш напред, след като си изгубил всичко.


Дванадесетгодишният Едуард заминава със семейството си за Лос Анджелис, където възнамеряват да се устроят за постоянно. Сред останалите сто и деветдесет пасажери на борда на самолета са ранен ветеран, който се завръща от Афганистан, прикован към инвалидна количка бизнес магнат на преклонна възраст, уверен в светлото си бъдеще млад финансист и свободолюбива жена, която бяга от контролиращия си съпруг.


На половината път самолетът се разбива. Едуард е единственият оцелял. Невероятната история на момчето чудо привлича вниманието на цялата нация, но той се затруднява да намери мястото си в света без близките си. Заживява при леля си и намира известна утеха в приятелството със съседката Шей, но продължава да чувства, че част от него е останала в небето, завинаги свързана със самолета и останалите пътници.


Неочаквано откритие обаче му помага да си отговори на най-важните житейски въпроси: Как да продължиш напред, след като си изгубил всичко? Какво придава смисъл на живота? Успяваме ли да извлечем най-доброто от времето, което ни е дадено?Заедно с Шей Едуард поема по пътя на изцелението, за да се научи да открива отново радостта и красотата на живота. Ан Наполитано е автор на четири романа, два от които – „Скъпи Едуард“ и „Здравей, красавице!“ – се превръщат в световни сензации. Преди да се отдаде изцяло на писателска кариера, е преподавала в Нюйоркския университет и е била редактор на списание. Сега живее в Бруклин със съпруга си и двамата им сина.


„Скъпи Едуард“ е роман за оцеляването, скръбта, спомените, загубата и изцелението. Но това е и роман за приятелството, надеждата и невероятната способност, която ние, хората, притежаваме да се учим да се доверяваме и обичаме отново.















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -