23.03.2018 12:13

Шестото издание на SOFIA FASHION WEEK – мода от световна величина

Видян 1709 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шестото издание на седмицата на модата в София започва на 27 март и в продължение на четири вечери ще представи над 36 модни бранда. В зала ЕФЕ на хотел „Маринела“ почитателите на модата ще видят най-актуалните модели за пролет-лято 2018 г.


Връзката между модата и ентъртеймънт, ще е силно застъпен в настоящото издание по модел на световните модни седмици. Отделните ревюта на сцената на SOFIA FASHION WEEK 2018 ще бъдат подкрепени с изпълненията на известни изпълнители,като: Venzy, Pavell & Venci Venc', Балет Megami и Acrobatic Show Megami, Гери Никол, Тита и 100 кила.


Специално за седмицата на модата Весела Бонева и Светлин Къслев са написали парчето Supper Model с което ще открият модните вечери и по време на ревютата ще снимат клипа към песента -това съобщи днес на официалната пресконференция Мария Бонева-съорганизатор и официален медиен партньор – Code Fashion TV.


Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков представи дизайнерите, които ще открият отделните вечери: Евгения Живкова – дизайнер на модна къща „Жени стил“ и трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода; Христо Чучев – носител на „Златна игла“ 2018 за булчинска мода; Иван Донев – дизайнер на годината  за 2018-та, както и Анелия Петкова – собственик на Bridal Fashion – официален представител и агент за България на марките: Pronovias, My Lady, Enzoani, Badgley&Mischka, Sherri Hill, „Модека“ и ROCCCOBAROCCO.


Евгения Живкова ще открие първата вечер на 27 март (вторник), която е посветена на български марки и дизайнери. На модния подиум ще бъдат показани иколекциите на: Djofra Fashion, 29Desires, IMANE, Papena, Fashion House Elena Hristova, Viggo Boutique, Biliana Yotovska Label, Wolf walley, N Style и KWIAT.


Христо Чучев ще открие модните дефилета втората вечер на 28 март (сряда), когато ще бъдат представени Haute Couture колекции на български марки и дизайнери: Berna Moda, Princess Fashion Studio, Be Queen Fashion House, Aggressor, Stoyan Radichev, Banderol, Blink.


Анелия Петкова-собственик на Bridal Fashion ще открие третата вечер на 29 март (четвъртък), посветена на гост дизайнери и световни марки,заедно с Carducci, Cesare Paciotti, Bapa Kids, ALL U Re, Nina Naustdal, Narcos, Inside Us, Spenglish.


Специално за ревюто на Cesare Paciotti от Италия ще пристигнат Марко Калчинаро /Marco Calcinaro/ - генерален директор на Cesare Paciotti и Урсула Чекони /Ursula Re Cecconi/ – мениджър продажби.


Седмицата на модата ще бъде закрита с гала вечер на 30 март (петък) с ревюто на Иван Донев – дизайнер на годината, който спечели „Златна игла 2018“ преди броени дни. И ексклузивните модели на Sofia Sposa Milano, Evgeniya Borisova Haute Couture и Fashion Gallery Esil Duran. С атрактивното шоу на Christian of Roma Hair ще завърши шестото издание на SOFIA FASHION WEEK 2018.


Калина Паскалева – представи проекта „Добротворчество“, които подпомага деца лишени от родителска грижа, домовеза възрастни и пострадали от бедствия хора. Той сеосъществява от Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия”, гр. София и в него участватученици на възраст между 14 и 18 години от клубовете пофризьорство и козметика. Стилът и красотата са мотото научилището, затова учениците изработват от рециклиранахартия красиви бижута, костюми, аксесоари, маски, цветя и картички. В първата вечер на 27-ми март четири деца отучилището ще представят свои проекти – един от тях бешепоказан днес на пресконференцията от Далия Миланова, ученичка от гимназията.  


Красивите момичета на Visages Model Group и Inter Models ще дефилират в уникално декорираната зала от Events Decor Diamanti, NV flawers и Милена официалния декоратор на х-л Маринела. Всеки ден от 16:00 до 18:00 часа ще има работен брънч, по време на който всеки може да си направи среща с  дизайнера, които най-много го е впечатлил. Афтърпартита са запазена марка за SOFIA FASHION WEEK 2018,генералният партньор Garanti Koza ще посрещне гостите още първата вечер  в Sakura Lobby Bar-Hotel Marinela;партито втората вечер ще бъде в Street Lounge; третата вечер ще е в най-актуалния нощен Club Megami-Hotel Marinela. По модела на световните фешън партита последната вечер ще е в мултифункционалната зала ЕФЕ, със специалното участие на The best DEEP HOUSE DJ Ahmet KILIC. Специално за Sofia Fashion Week  пристигнатнай-известните румънски блогърки Алина и Диана илиFabulous Мuses и топ модната блогърка от Лондон – Наталия Хомалова. Водещи на всяка от четирите вечери ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров. Официалната фотосесия на лицата на седмицата на модата е поверена на креативния моден фотограф Костадин Кръстев-Коко, също носител на приза „Златна игла“. Снимките на червения килим по време на предстоящата седмица намодата ще бъдат заснети от „Хайлайф“.  


Фото: © Хайлайф



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което