Свързани новини

07.01.2021 14:01

Седмица до премиерата на Трафиканти с Мариана ван Зелер

Видян 958 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Въоръженa със знаковия за National Geographic вътрешен достъп, продукцията отвежда зрителите на едно пътуване в дълбините на най-опасните черни пазари в света. Начело на всяко от разследванията в тази поредица от 8 части е известната журналистка и носителка на наградите „Пибоди“ и „Дюпон“ Мариана ван Зелер. Тя  разглежда сложната и често белязана от насилие вътрешна динамика на контрабандните мрежи. Докато се потапя все по-дълбоко в подземния свят, Мариана открива, че хората, които управляват тези канали, всъщност много приличат на нас самите. Премиерата на поредицата ще се излъчи на 14 януари, четвъртък, от 22:00 часа. Зрителите ще станат свидетели на едно приключение с мисия до места, които рядко могат да бъдат видени, и ще надникнат зад завесата на криминалния свят. Мариана прекарва известно време с основни играчи в различни нелегални дейности – от трафиканти на тигри през международните измамници и фалшификатори до търговци на оръжие и фентанил.


По пътя си тя се среща с редица служители на службите за сигурност, бивши затворници, колеги журналисти и местни жители, повлияни по един или друг начин от престъпната дейност. Всичко това в желанието си да представи от множество гледни точки тези трафикантски мрежи, които акумулират трилиони долари в сивата икономика, но често в същността си са непознати за обществото.


„Не бих могла да бъда по-развълнувана от това, че ще представим тази поредица пред целия свят“ – споделя Мариана ван Зелер, която работи и пише през последните 15 години по темата за тайните престъпни организации и мрежи. – „Хората не си дават сметка, че черните пазари са навсякъде около нас, скрити под носа ни. Това, което най-много ме впечатлява, е как най-обикновени хора, като вас и мен, биват въвличани в тези криминални светове.“ Всеки епизод от поредицата разглежда различна тема. „Трафиканти с Мариана ван Зелер“ е продуциран за National Geographic от Muck Media. Бенгт Андерсън е изпълнителен продуцент за National Geographic, Мат Ренър е изпълнителен продуцент и вицепрезидент на оригинални програми и продукции, Алън Ейърс е старши вицепрезидент на продукциите, а Джеф Даниелс е изпълнителен вицепрезидент на нескриптирани програми. Продукцията е част от инициативата на National Geographic под надслов „Откривай с нас тази зима“, целяща да запознае аудиторията с вдъхновяващите лица, които стоят зад историите. Инициативата представя три предавания, начело с трима дръзки изследователи – Мариана ван Зелер, Гордън Рамзи и Албърт Лин. Те отвеждат зрителите на зрелищни и вълнуващи пътешествия отвъд отъпканите пътеки и познатите места.


снимка: National Geographic



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева