Свързани новини

01.11.2021 10:31

Родолюбивият хлебар Чавдар си тръгна от Фермата

Видян 1047 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хлебарят Чавдар Христанов е поредният участник, който се сбогува с Фермата. До това се стигна, след като той загуби решаващия двубой между поколенията срещу Ивайло. Плевенчанинът с изявени патриархални разбирания събра равен брой точки със своя опонент. Въпреки това, тъй като загуби повече на брой битки, включително и последната решаваща такава, той е участникът, изпуснал шанса си за голямата награда от 100 000 лв. Битката между Чавдар и Ивайло продължи два дни, като в началото по всичко личеше, че младият барман е фаворит за спечелването на дуела. Въпреки това липсата на търпение и по-слаба психика му изиграха лоша шега и така Чочо не само изравни, но дори поведе в състезанието. След края на епичното съперничество, барманът и хлебарят се поздравиха спортсменски въпреки огромните си различия. „Вие показахте какво е да се биеш до сетни сили, това беше най-добрият дуел от старта на предаването“, заяви водещият Андрей. "Трябва да обичате България. Да създавате много деца и да ги учите на това", сподели Чавдар след загубата си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 иВан Гог-ов 24.11.2021 04:25

    Обичам България, но вече започвам да презирам повечето от българите.Заради това, че само 30 години им бяха достатъчни, за да загърбят всичко духовно, за сметка на тоталния материализъм и да се превърнат в едни бездушни,алчни, оскотяли,безжалостни, горделиви,но без капка основание за това, ренегати, любители на кича и на чалга"културата".Как може българите да слушат сръПска, гръцка или турска музика и да играят сиртаки, като се напият, след като МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, че сърбите ,гърците и турците, за нищо на света няма да седнат да ни слушат нашата-българска народна музики, или да заиграят българска ръченица на площада в Белград, Атина или Константинопол?!? Как така българите нехаят, че всичките ни балкански комшии ни презират, а ние им се мазним и на унизително и чуждопоклонически им слушаме техните национални песни с потелки от наслада лиги на уста? Това е чиста проба, ренегатство, чуждопоклоничество и дъбилност. Българите нямат нито национална доктрина, нито национслно достойнство, дори и за 5 стотинки!

  • 001 Густо майна фелибето 23.11.2021 12:41

    Съвсем традиционо за съвремения свят в който живеем, злото представяно от злобния, заядлив и бездуховен емигрант Ивайло, "победи" доброто в лицето на хлебаря Чавдар!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.