Пийте повече вода

Свързани новини

29.12.2023 13:25

Пийте повече вода в празничния период

Видян 2678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Pernod Ricard – един от водещите световни производители на вина и спиртни напитки, за трета поредна година промотира отговорна консумация на алкохол сред младежите чрез своята глобална инициатива “Drink More Water”. Избирайки да отправи универсалното послание – „Пийте повече…. вода” в най-празничния месец декември, кампанията има за цел да се бори с прекомерната консумация на алкохол сред младото поколение и да насърчава балансирания начин на живот.


Тази година инициативата се фокусира върху празничния период, като съчетава послания за отговорно консумиране на алкохол както по време на студентския празник – 8 декември, така и за Коледа и Нова година. Говорейки на езика на поколението „Z” и отправяйки провокиращи съзнанието послания като “Тези празници пийте повече вода, за да не пишете на бивши“, кампанията няма за цел да назидава, а напротив. Със серия от дигитални активности, през призмата на лек хумор и партньорство с популярни инфлуенсър лица, кампанията изтъква неприятното „лице“ на злоупотребата с алкохол и иска да вдъхнови потребителите да бъдат по-отговорни към себе си и околните като консумират и достатъчно вода.


  При своя старт през 2021 г. кампанията “Drink More Water” започва като дигитална кампания за пазарите в Европа, Африка и Латинска Америка. Три години по-късно, тя вече обхваща над 400 млн. души онлайн и 9 млн. души чрез офлайн активности в 60 държави. А това лято Pernod Ricard разширява кампанията до 14 пазара в Азия. „Като отговорна компания, ние искаме да гарантираме, че нашите марки се използват умерено. Като Créateurs de Convivialité за нас да създаваме  споделени моменти означава и да помагаме на потребителите да правят отговорен избор дали и кога да консумират алкохол и в какви количества. Чрез кампанията “Drink More Water” искаме да заявим колко важна е отговорната консумация на алкохол. С всяка следваща година се стараем да надграждаме активностите си и постигнатите резултати, и сме щастливи, че все повече забелязваме положителни тенденции“, споделят от Pernod Ricard България.

Инструментите, които кампанията използва, включват специализирани вътрешни обучения и стандарти, комуникационни маркетинг кампании и базирани на доказателства програми за превенция. Чрез този 360-градусов подход, компанията се стреми към максимална ефективност в борбата си със злоупотребата с алкохол. Ключова роля в ефективността на кампанията играе и езикът, на който тя говори с потребителите. Интересният и достъпен начин, по който се предоставя информацията, помага да се разпространи посланието за това как се отразява злоупотребата с алкохол на здравето ни и колко важен е балансираният начин на живот. През годините към кампанията се присъединяват и много нейни поддръжници включително бизнес партньори, студентски организации, неправителствени организации и местни асоциации. Нещо повече, в своята същност, Drink More Water е в синхрон с целта на Световната здравна организация (СЗО) за намаляване на прекомерната консумация на алкохол в световен мащаб до 2025 г. с 10%.  

 











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец