Точно на 3 март Марс и Венера ще преминат в съвпад с Плутон в знака на Козирог и така реално ще започнат нови цикли, с нови решения

Свързани новини

28.02.2022 14:22

Огън и лава на 3 март, опасен ден на грешни решения: С. Дончева и Дж. Василева

Видян 4892 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно на 3 март Марс и Венера ще преминат в съвпад с Плутон в знака на Козирог и така реално ще започнат нови цикли с нови решения. Това ще се случи в непосредсвена близост до върха на хороскопа на България. Те и в момента са там и работят.

 
Това винаги е сигнал за голяма политическа и военна активност, включително тайна, прикрита и манипулативна. Такъв съвпад никога не е добър.

 
Марс е силно обвързан с военни решения, нова военна политика, засилване на агресивността в политически план, опасност от повече гняв и страх, съответно инциденти и конфликтност.



 
Разбира се, поради присъствието и на Венера - не толкова силна и активна - ще има и опити за помирение и повече дипломатичност, както и сдържаност, но това ще са по-слаби опити.




Силните фигури са Плутон и Марс.




Тъй като това е националния празник на България, е добре да бъдем изключително сдържани, внимателни и неагресивни.



 
3 март е в сърцето на всеки българин, той е с могъщ мистичен егрегор на признателност, любов и възхвала към саможертвата на стотици хиляди хора, наситен с отдаденост към род и Родина. Нека не го опорочаваме.




Ситуацията е сложна, а Слънцето на нашия премиер е в пълен квадрат с тази тройна конфигурация, преминаваща в мощен политически знак и съзвездие  Козирог.




Възможни са спонтанни емоционални грешни решения. При среща с Марс, особено, когато си роден под знака на Овен, не е добре да бързаш, а да изчакаш.




Добре е всички последни 5 градуси на Овен, Козирог, Рак и Везни, както и такива с важни точки на тези градуси да бъдат по-мили, обрани и любезни, да мислят преди да кажат или направят нещо, възможни са инциденти, болести и неблагополучия”, прогнозира
топастрологът Силва Дончева – единствената, която още в края на 2019 г. разчете идването на коронавируса, извънредното положение, затварянето и масовите фалити.




„Плутон и Марс да се движат в съединение (точно на 3.03), прегръдка на истината, която може и да не е толкова истинска.




Никой не знае колко гневен може да бъде гневът! Колко жестока може да бъде жестокостта и колко конфликтен може да бъде конфликтът!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева