Star Channel

Свързани новини

07.07.2023 17:23

Новият Star Channel с изненади за феновете

Видян 1654 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички фенове на култовите заглавия и любими герои на FOX ще могат да се насладят на специална изненада по време на дългоочакваното завръщане на ANIVENTURE COMIC CON в България на 8 и 9 юли в София. В чест на предстоящото ребрандиране от FOX към Star Channel в България от 1 октомври, Disney България ще покаже за първи път на живо пред местната публика новата забележителна визуална идентичност на STAR Channel. Присъствието на канала на Comic Con ще бъде допълнено от специален брандиран кът с едно от най-емблематичните заглавия, които зрителите на FOX познават и обичат, превърнало се във феномен в поп културата – „Семейство Симпсън“. Шоуто ще продължи да радва поколенията от фенове, които ще могат да му се насладят по Star Channel от тази есен.


Специалната активация ще включва фотостена с изненадващ елемент, на която почитателите на „Семейство Симпсън“, а и на развлекателното съдържание като цяло, ще могат да си създадат незабравими и предизвикващи усмивка спомени. Феновете ще имат възможност и да се върнат назад във времето с оживена аркадна битка в компанията на „Семейство Симпсън“, както и да се насладят на други приятни изненади. ANIVENTURE COMIC CON ще се проведе на 8 и 9 юли в Интер Експо Център в София. Всички посетители, които искат да споделят забавлението и да отпразнуват звездната промяна, която идва заедно със Star Channel тази есен, могат да посетят къта на FOX под номер 57 в зала 4.  На 7 юни Disney България обяви, че тази есен FOX става STAR Channel.


Компанията разкри новото име и пръв поглед към поразителната визуална идентичност на телевизионния канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане домът на дръзкото забавления с мисията да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, включително любимите на зрителите „Семейство Симпсън“, „Касъл“, „ Кости“ и още много нови вълнуващи заглавия. Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България, както следва – FOX Life става STAR Life и FOX Crime става STAR Crime.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни