14.06.2016 13:56

Нови изпълнители на сцената на Живей Активно 2016

Видян 1289 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 19-ти юни 2016 г. от 18:00 часа в Южния парк хиляди фенове отново ще се забавляват с едни от най-обичаните български изпълнители. Живей Активно София ще отпразнува 11-тото си издание с много музика, танци и добро настроение, а входът както винаги ще бъде свободен.


Хип-хоп певицата Сантра ще изпълни своето ново парче В твоя чест, а Pavell & Venci Venc ще взривят публиката с хита SeTaaBrat. В грандиозния концерт, който стартира в Южния парк точно в 18:00 часа, ще се включат още Дивна, Део, Лео и Играта.


Освен музикални звезди, инициативата и тази година традиционно подкрепят топ спортистите на България. Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката, гимнастичките от спортен клуб Левски-Илиана са само част от шампионите, които ще присъстват на най-мащабното събитие в България.


За любителите на кулинарията и балансираното хранене шеф Виктор Ангелов и Сандра Алексиева са подготвили игри и състезания, за да бъде активния ден на открито още по-ароматен и вълнуващ.


И през 2016 г. Живей Активно ще стартира точно в 10:00 часа от три различни точки в столицата. Велошествието започва от театър София и ще премине по бул. Евлоги Георгиев, насочвайки се към НДК за официалното откриване на събитието.


От паметника на Съветската армия към велосипедистите ще се присъединят любителите на ролерите и скейтборда. На метростанция НДК феновете на активния начин на живот ще могат да се включат в надбягване с препятствия по алеите на Двореца на културата.


Инициативата се провежда под патронажа на Столичната община и кмета на София Йорданка Фандъкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева