кипът на СНЦ Pet sisters е добре познат на гражданското общество с работата си в помощ на бездомните животни

Свързани новини

03.11.2022 11:13

Нова инициатива помага на бездомните животни у нас

Видян 1484 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Утвърдени български компании дават обществен пример и се обединяват в помощ на бездомните животни. По покана на СНЦ Pet sisters тази събота в галерия Nova Art Space представители на бизнес, арт и медийните среди ще положат основите на корпоративната благотворителност в полза на бездомните животни у нас. Така те ще покажат и как правенето на добро може да е ползотворно за бизнеса.


  „Живеем в свят на неравновесие и несправедливост, в който, за съжаление, животните нямат възможност да се защитят сами. За това заставам зад вашата кауза.“ - сподели г-жа Елена Кристиано, собственик на Cristian of Roma Group и почетен партньор на инициативата. С подкрепата на pet friendly Хотел Снежанка - Пампорово гостите ще имат възможност да видят за първи път и благотворителния календар на организацията за 2023г, дело на известният фотограф Теди Грозданов. 


Ще бъде представен и иновативния уебсайт, даващ широки възможности за хората, които не са безразлични към каузата и желаят да я подкрепят. Уебсайтът е създаден безвъзмездно от Sistemssy, чийто представители ще го презентират. Гостите ще се насладят на кетъринг, подбран специално от приятелите на животните - японски ресторант Умами, Bamboo food and music и Тоскана в Бояна. Хендмейд шоколадите на Анна Кръчмарова от MasterChef и собственик на Anna‘s Chocolates, ще сложат финалния щрих към гурме преживяването. За доброто настроение на гостите ще се погрижат цигулари и Ния Петрова, победител в „Гласът на България“ – 2018-а.


Екипът на СНЦ Pet sisters е добре познат на гражданското общество с работата си в помощ на бездомните животни. През годините те доказват, че няма невъзможни неща и имат хиляди успешно задомени бездомни страдалчета. Организацията се финансира изключително от дарения и лични средства. Предстои и бизнесът да припознае каузата. Организаторите на събитието са вдъхновени и от думите на Махатма Ганди : „За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди от отношението и към животните.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.11.2022 11:48

    За разлика от сополивата и мрънкаща Йордана с нейното мракобесно Екоравновесие,издържано от столичани, които избиват животните за печалба. Доста бездомни животинки около СУ са изтребени

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион