Свързани новини

10.02.2009 13:44

Няколко улици в София и в село Лозен остават без вода в четвъртък

Видян 1509 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по няколко улици в София и в село Лозен, съобщи БГНЕС. Реконструкцията на улични водопроводи в ж.к. „Красно село” налага на 12 февруари от 09.00 до 21.00 часа да бъде спряна водата между ул. „Тодор Каблешков”, бул. „Цар Борис ІІІ” и бул. „Братя Бъкстон”. Ако работата продължи повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на бул. „Суворов” и бул. „Тодор Каблешков”. Във връзка с реконструкцията на водопровода по югозападното локално платно на бул. „Цариградско шосе” на 12 февруари от 09.00 до 21.00 часа се налага прекъсване на водоподаването по южното платно на булеварда в участъка от ул. „Д-р Любен Русев” до ул. „Антон Чехов” и по северното платно между ул. „Акад. Г. Бончев” до ул. „Христо Чернопеев”. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Антон Чехов” и ул. „Юрий Гагарин”.


За ремонтните дейности в с. Лозен също е необходимо на 12 февруари от 09.30 до 21.30 часа да бъде спряна водата. Пред кметството на ул. „Съединение” ще има водоноска, в случай че се наложи работата да продължи над 12 часа.


На същата дата, но късно през нощта, временно няма да има вода и в ж.к. „Бъсктон”. От 23.30 часа на 12 февруари до 07.30 часа 13 февруари 2009 г. там ще се проведе тест за нулево налягане. Спирането на водата обхваща района между бул. „Цар Борис III”, ул. „Ветрушка”, ул. „Голям Братан”, Ул. „Вихрен”, ул. Ген. Суворов”, ул. „Габровница”, ул. „Камчатка”, бул. „Ал. Пушкин” и бул. „Никола Петков”. Ако е необходимо работата да продължи повече от 12 часа, водоноска ще бъде осигурена на пл.” Знаме на мира”. “Софийска вода” се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв