Палачинковите ресторанти са мода в София, а има и цяла молска верига PanTastic. Идеята за нея е добра, ала реализацията...В добрите палачинкови ресторанти класическият модел с течен шоколад се прави с оригиналния – Нутела. Във въпросната верига сипват кафява смес от нещо като леген. Просто палачинка с шоколад не видяхме. Тя или е с шоколад и сметана, или избрания от нас вариант – с шоколад, бисквити и банани. Понеже размерът е XL, по време на без друго бавното изпълнение, персоналът би могъл да не слага такова огромно количество шоколад, колкото слага. Защото става байгън, особено в комбинация с бисквитите, стрити на прах като заготовка и с резенчетата банан. Прекалените неща рядко са хубави. По света има доста добри вериги за палачинки и не би било зле човек, който прави такъв бизнес в България да види – все едно дали в Амстердам или в Барселона и да погледне какво е тяхното предлагане – хем вкусно, хем хранително, хем елегантно, вместо да се отдава на ГМО пълнежи.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
45 години след класиката си Апокалипсис ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:
- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?
Тя си поглежда гърдата и възкликва:
- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!