Наричат я още кармична, което ще рече съдбовна

Свързани новини

21.02.2022 14:00

Най-мощната огледална дата за целия век е 22.02.2022 г., как да се възползваме от нея

Видян 10781 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


22.02.2022 г., при това втори ден от седмицата във втория месец на годината е смятана за най-мощната огледална дата за целия 21-ви век. Научно я определят като палиндром – чете се по един и същи начин и от ляво на дясно, и от дясно на ляво.


 



Наричат я още кармична, което ще рече съдбовна. Смята се, че носи големи промени. Понякога те се оказват напълно неочаквани, непредвидими и ни намират неподготвени.


 


По тази причина огледалната дата е много подходяща за послания, които отправяме за красиви промени в живота си, които тя може да донесе.


 


Особена сила има визуализацията на нашите желания, както и описването им на хартия. Добре е днес да намерим няколко минути за това.


 


Ще подейства като преглед на вътрешното ни състояние, на душата, на сърцето, на мозъка, а също като нежна психотерапия.



Важното е да бъдем напълно честни със себе си и да поискаме всичко онова, от което наистина се нуждаем: духовно и материално.



Да се обърнем към най-дълбоката точка на сърцето и на душата си, за да извадим наяве най-съкровените си въжделения, без да се притесняваме да ги изречем дори и на глас.


 


Много важно е също да не се страхуваме от промяната, да вярваме, че ще бъде за добро.
Мощната енергийно дата изгрява под знака на числото 6 (2+2+0+2=6), белязало и цялата тази година.


 


То покровителства Любовта, Приятелството, а също така и успеха в хазарта, рисковата игра.
Но от друга страна може да ни донесе големи проблеми с близки хора.


 


Това са и най-точните теми, към които да насочим посланията и енергията си за сбъдването на нашите съкровени мечти и цели.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Кака Милка, астро-палеологик 22.02.2022 07:01

    Бях се позатоплила и задремала, облечена в балтона на мъжа ми, (ние от както дойдоха ГЕРгерберите на власт, вече над 12 години стана, сме си клъцнали парното, та змата си стоим у дома и си спим с 'кофража', т.е. с дебели одежди). Сънувах странен сън. Видях на цялата стена в хола, като на телевизионен рекламен билборд, датите на времето се местят с анимациона скорост и как спряха на 22.02.2222, когато ще е следващата още по-щастлива дата за нашия мил Регион Папуристан. Тогава се съберат цели 7 щастливи двойки. Това ще е един много добър ден за инфраструктурните пътностроителните ни успехи в Регион Папуристан. Сънувах, че до този паметен ден магистрала Хемус ще бъде частично достроена чак до Джолюняци Сити, Crazy Forest District т.е.Лудогорски окръг. И че ще остават още само някакви си сто и педесетина километра до град Шумян, за допострояване и до пълното завършване на магистрал Хемус. Сънувах, че цената на тази вече строена над три века , паметна магистрала ще е набъбнала до 77,75 милиарда €. Но сеседа от ляво, някакъв таксиджия-темерут, пак си пусна гръмката българо-сръПска чалга по 375 ватовите си колони и ме стресна и събуди от благата ми дрямка...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева