11.01.2016 12:50

Най-добре облечените на червения килим

Видян 1560 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     На бляскава церемония в Бевърли Хилс, Калифорния бяха раздадени 73-тите награди Златен глобус 2016. Модните критици винаги обсъждат и стила на звездите и правят списък с най-добре облечените знаменитости. Актрисата Дженифър Лорънс блесна с червена рокля с прав силует на Dior. Роклята бе леко изрязана отпред на талията и на гърба. Пищна диамантена огърлица, тип яка завърши визията на актрисата. Сред най-стилните звезди попада и Дженифър Лопес. Певицата избра жълта рокля с наметало, дълъг шлейф и висока цепка на Giambattista Valli.


   Лейди Гага, която винаги провокира и шокира с визията си на червения килим, беше избрала да се превъплъти в модерната Мерилин Монро. Тя облече рокля по тялото със сърцевидно деколте на Versace. Кейт Хъдсън избра рокля на Michael Kors с пайети и в неутрален цвят. Отпред роклята наподобява сет от пола и бандо, но гърбът издава, че двете са свързани в едно цяло. На пайети заложи и Джулиан Мур. Актрисата се открои с рокля в тъмно синьо и пайети на дизайнера Tom Ford. Пищни пръстени с диаманти завършиха визията на актрисата. Модната икона Оливия Палермо се отличи с рокля в три свята на Delpozo. Половинката на Джони Деп също се отличи на червения килим с рокля на Gucci Couture и бижута на Neil Lane. Ева Лонгория избра дълга бяла рокля с бродирани цветя на  ханша. На бяло заложи актрисата Джейн Фонда с рокля на Saint Laurent, Леа Мишел и Селена Гомес. Кейт Бланшет пък се появи в розова рокля на Givenchy с гол гръб. Едни от най-стилните двойки на наградите Златен глобус 2016 бяха Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис, Чанинг и Джена Дюан Тейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв