коледното градче на Coca-Cola
01/02

Свързани новини

28.12.2023 15:07

Над 35 хиляди станаха част от магията на коледното градче на Coca-Cola

Видян 919 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Повече от 1500 километра пропътува 19-метровият камион на Coca-Cola,  за да пренесе коледната магия в 9 града в страната. Повече от 35 хиляди души изживяха общо над 120 часа в коледното градче на компанията, която тази година ги призова да #СподелямеДоброто, защото Един Дядо Коледа не стига.
Националният тур на коледния камион и градче на Coca-Cola премина през Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико


Търново, Враца, Благоевград, София и Перник. Така, голяма част от посетителите доказаха силата на доброто, като се включиха в работилницата на Дядо Коледа, където сами изработиха играчка и дариха сума по свой избор на Сдружение „Плюшено мече“. Благодарение на техния жест, както и на традиционното дарение, което Coca-Cola прави вече за пета година, в помощ на менторската програма на организацията „Скритите таланти на България“, ще бъдат дарени общо 44 385 лв. Във всеки град, за да бъде още по-емоционално преживяването, беше инсталирана и дигитална елха, която изобрази над 7000 снимки, направени от посетителите. Не на последно място, под призива #СподелямеДоброто, повече от 7500 души се включиха в мисията да изненадат непознат от друг град, като написаха писмо с коледни пожелания.
На място във всеки град бе поставена и жълтата инсталация „Шишеяд“, благодарение на която бяха рециклирани над 85% от раздадените продукти. Тя има за цел да реализира събития #БезОтпадъци, като част от ангажимента на Coca-Cola в световен мащаб да рециклира еквивалента на всяка своя продадена PET опаковка или кен до 2030 г.


За поредна година Coca-Cola продължава да насочва усилия към това да обединява семейства, близки и приятели да изживеят заедно една изпълнена с добро Коледа. Тази година компанията напомня на хората колко е важно да бъдат по-добри един към друг и да правят жестове на добро към околните, вдъхновявайки ги да споделят доброто всеки ден, със или без повод - с добра дума, малък подарък, благородна постъпка или неочакван комплимент. Чрез коледната си кампания Coca-Cola помогна на хората да разкрият своя вътрешен Дядо Коледа, защото Един Дядо Коледа не стига. В посланието на тазгодишната кампания се припознават и редица известни личности, сред които Поли Генова, Дара Екимова, Ники Кънчев и Луиза Григорова, изявени с ангажираност към социално отговорни теми и свързаност с каузи, които помагат на хората в нужда.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион