01/02
27.04.2021 16:41

На ваканция ли отивате? Не забравяйте за правилните дрехи. Вижте какво си заслужава да вземете с вас на дълги и кратки пътувания

Видян 1509 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ето, че топлите дни вече ни изненадват и в главата ни веднага започват да изникват идеи за различни пътувания. Някои от тях са особено дълги, винаги си взимаме отпуск за тях и най-лошото е, че не знаем колко точно дрехи да си вземем, защото е трудно да преценим какво ще бъде времето за толкова дълъг период. От друга страна често отскачаме и до някои по-близки дестинации за уикенда, но въпросът с облеклото пак е сложен – как да съберем толкова много багаж в толкова малко пространство, така че да не изглежда, че изнасяме къщата си, а това да бъде кратка екскурзия с една нощувка на друго място...



Затова решихме днес да си поговорим малко повече за „правилните“ мъжки дрехи и какво да вземем с нас, когато решим да пътуваме. Едно нещо е много важно, без значение колко време ще ни няма вкъщи. За да изберем точните елементи на нашето облекло, ни е необходимо разнообразие, а такова можем да открием в https://answear.bg/k/toy/drehi, където благодарение на наличните филтри, лесно можем да достигнем до точните артикули, които търсим.

Какво трябва да вземем с нас, когато пътуваме за кратко?



Това, което можем да ви препоръчаме, е да вземете мъжки дрехи, които да се съчетават лесно помежду си, за да не се налага да взимате допълнителни елементи за аутфита ви и това да ви затрудни. Проучете много добре мястото, на което отивате – какъв е климатът през това време от годината, какви ще бъдат евентуално температурите навън, както и дали ще вали, или не. Така лесно ще можете да се ориентирате какви точно дрехи да вземете със себе си. Винаги ви препоръчваме да си вземете и връхна дреха, защото всякакви промени се случват, особено когато се намираме в планината, и трябва да имаме начин, по който да отреагираме. И не на последно място – не забравяйте чадър. Може да ви бъде необходим.



 
Върху кои детайли от облеклото ни да се съсредоточим, когато сме планирали дълга почивка?



Елементите с предварителното проучване на мястото остават и тук. Вземете със себе си поне още един чифт удобни обувки, защото понякога разстоянията, които изминаваме пеша в други градове и държави, са огромни и трябва да бъдете подготвени за едни подобни пешеходни преходи. Подгответе се с любимите си мъжки дрехи, защото сме сигурни, че няма как да се разминете без снимки, а е добре и да се харесвате на тях. Съсредоточете се отново върху връхната дреха, защото тя е тази, която ви предпазва както от дъжд и влага, така и от вятър, а е сравнително скъп артикул, който може да намали драстично финансивите ви, особено когато се намирате в друга страна. Затова ви препоръчваме да откриете точната за вас връхна дреха в електронния магазин на answear.bg, за да можете да се почувствате максимално защитени, независимо къде отивате.
Предвидливостта е качество на силния пол, което често води до правилен избор на мъжки дрехи, когато приготвяме багажа си за пътуване. Така често остава място и за нашата половинка, която на драго сърце би се възползвала от това, защото понякога жените не могат лесно да предвидят какво ще им бъде необходимо, без значение дали са наясно колко дни ще отсъстват. Съсредоточете се върху вашия комфорт и метеорологичните условия, които ще ви очакват на новото местоположение. Само така ще изберете „правилните“ дрехи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак