Улица Баница

Свързани новини

24.10.2023 15:37

На улица Баница знаят тайната на добрата баница

Видян 839 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичната улица Баница е малка и тясна отсечка сгушена в квартал Крива река. На пръв поглед и първо търсене в Гугъл мапс хората ще прочетат само забавното име на улицата и преди подигравателните мисли да се прокраднат в нашите глави е добре да знаем защо улицата се казва така. Преселници от Македония се нанасят на парцел, даден от тогавашните власти и те с нанасянето решават да пренесат името на селото, в което са живели преди и така кръщават улицата Баница! Важно е да се каже, че общинският гений кръстител няма общо тук и творчеството му бива подкрепено от добрите хора от Македония.


Макар улица Баница да е малка, една особена атмосфера и дух витаят. Дух на уют и дъх на баница! Защото тук знаят тайната на добрата баница - а именно точените кори, хубавото сирене и масло, желанието и най-вече да е приготвена с любов. Перпендикулярно на улица Баница се намират центровете за Психология и психотерапия и за Духовно развитие. Дълбоко вярваме, че начинът да се развием духовно е една добре приготвена баница! Същото важи и за другия център - няма по-добър психолог, който да те успокои и зареди позитивно от аромата и вкуса на перфектната баница, а както вече разбрахме на улица Баница знаят тайната на най-добрата баница.


Тони Коцаков



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв