Митовете и истините относно мъжа и неговата сексуална психика се борят от незапомнени времена.
10.04.2024 12:04

Митове и истини за мъжката сексуална психика

Видян 943 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Митовете и истините относно мъжа и неговата сексуална психика се борят от незапомнени времена. Каква е истината за съвременния мъж? Вижте мнението на експертите от онлайн секс шоп https://passion.bg/.

Факт или мит е, че мъжете мислят за секс много повече от жените?

Мъжката половина на човечеството често е обвинявана в това. Различни изследвания сочат, че честотата на мисли за секс при мъжете се доближава до тази при жените. Но все пак, те имат още много други забавления, отвличащи техните мисли: футбол, пиене, ровене в интернет, хранене, фитнес и т.н.  

Факт или лъжа е, че мъжете имат повече сексуални партньори от жените?

В днешно време подобно твърдение с право предизвиква усмивка у всекиго, който го прочете или чуе. Истината е, че дамите често се оказват с повече предишен сексуален опит, отколкото мъжките им половинки, но все пак за закономерност няма как да говорим.

Истина или мит е, че мъжете са повече готови на тройка, в сравнение с жените?

Съгласно проучвания, в това има известна доза истина, но предвид наложилата се еманципация и нарастваща женска свобода в интимните отношения, и по този „факт“ може да се спори.

Истина или мит е, че мъжете винаги са готови да правят секс?

Категорично, това е мит. Подобно на жените, мъжете невинаги са в настроение и готовност за секс, колкото и привлекателен да е обектът. Това е причина често онлайн магазини с играчки за възрастни да са все по-популярни като dildo.bg.
Истина или мит е, че мъжете не обичат да признават, че са девствени?
Това е истина и е дълбоко свързана с психиката им – те считат, че девствеността им, тяхната неопитност ги прави по-малко привлекателни и дори нежелани.

Истина или лъжа е, че мъжете искат да имат голям полов член?

За мъжете е важно да се открояват с голям пенис и ако не разполагат с такъв, това се отразява на самочувствието им. Често се сравняват с другите представители на силния пол и не им е приятно, ако техният „актив“ е по-малък. Разбира се, различни играчки могат да бъдат опитани в интимните отношения като https://passion.bg/kategoria/dilda/.
Истина или лъжа е, че любовта на мъжа минава през стомаха?

Това изявление вече е мит при условията на сегашното време. Вече не е задължително жената да е добра готвачка, за да спечели мъжа. Макар психолозите да твърдят, че зрелият мъж на моменти е малко момче дълбоко в себе си, горепосочената поговорка просто вече не работи.

Истина или мит е, че на мъжа му е нужно постоянно разнообразие, за да остане влюбен?

Този широко разпространен мит кара жените да бъдат нащрек и ги държи под напрежение, защото „трябва“ да измислят нови и нови неща, за да задържат любовния интерес на мъжа. Тотално погрешно схващане и най-вече – опасно, защото е напълно възможно някое ново хрумване на партньорката никак да не му се понрави…



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни