15.01.2020 09:26

Меркурий във водолей

Видян 2013 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  "В четвъртък, планетата #МЕРКУРИЙ сменя своето място, преминавайки от консервативният #КОЗИРОГ в свободолюбивият #ВОДОЛЕЙ. Меркурий, познат още като Хермес, е управител на знаците #БЛИЗНАЦИ, #ДЕВА, и 3- ти, и 6- ти дом от астрологичното колело. Той е посредникът между хората и боговете.???? Комуникация, общуване, говорене, търговия, посредничество, братя и сестри, близко обкръжение. Всичко, което се движи, премества от едно място на друго е подвластно на тази планета. Поради това тя е много, много важна в нашето ежедневие, като работа и бит. Как уча? Как мисля? Как се пазаря и договарям? Как приемам и асимилирам информацията? Това са въпросите, на който можем точно да си отговорим ако знаем в кой знак е разположен Меркурий в нашата рожденна карта.



В тялото планетата се свързва с нервната система, дланите и  ръцете, плешките и раменете, белите дробове.
 
......Всяка планета е ориентир, чрез който ние, хората можем да тълкуваме и интерпретираме определени възможности в/ от нашият живот, благодарение на цикличното двежение на планетите и архетипното значение, което сме им придали.....

Пример: Ако Вашият Меркурий е в знак Скорпион, то Вие ще се опитвате да котролирате и владеете положението. А от там и самооценката Ви ще зависи от това, колко точно "дърпате конците" във всяка ситуация и т.н. Твърде емоционолният Ви подход към другите хора и желанието Ви да се налагате на всяка цена не винаги ще работи във Ваша полза. Добро изразяване на това положение е занимание/работа в банковата сфера, разследване, окултизъм. Ако Вашият Меркурий е в знак Дева /отлично положение- на трон/, то всяка информация ще е детайлно  разгледана и обработена. Документите ще са анализирани прецизно и самооценката ще бъде на базата на добре свършена работа. Възможно е хората да не харесват критиката Ви /по- скоро градивна/... но, това си е техен проблем.???? Вие няма да бъркате в оценките за себе си и другите. Анализ, търговия, организиране и писане са отлични възможности за Вас.



#ВОДОЛЕЙ: Идивидуалност, независимост, човечност, изобретателност, алтруизъм, ексцентричност, интуитивност, но и непостоянство са най- общите характеристики на знака.
Периода ,през който Меркурий преминава през


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева