Режисьор на Менюто е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове, а сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси (Наследници).

Свързани новини

06.06.2022 15:40

Менюто с Аня Тейлър-Джой идва през ноември

Видян 1404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Тази есен, само в кината, ни очаква киноугощение от най-висша класа с трилър мистерията Менюто. Номинираният за „Оскар“ Рейф Файнс (Списъкът на Шиндлер, Английският пациент) и младите звезди Аня Тейлър-Джой (Викингът) и Никълъс Холт (Лудия Макс: Пътят на яростта) канят зрителите на паметно филмово пиршество, което наред с наслада за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.


 


В Менюто млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач (Файнс).



Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят. Първият трейлър на Менюто ни потапя в уникалната атмосфера и ритъм на филма и дава заявка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, забавни изживявания на предстоящия есенен киносезон.


 


Режисьор на Менюто е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове, а сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси (Наследници).


 


Продуценти са номинираният за „Оскар“ Адам Макей (Големият залог) и Бетси Кок, а в главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др. Заповядайте да дегустирате Менюто от 22 ноември само в кината. Трейлър с български субтитри в YouTube: https://youtu.be/_X3kiezuvGM



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете