Свързани новини

17.03.2021 11:30

Мечка преследва мъж по улици на замръзнал град от Западен Сибир (Видео)

Видян 1691 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Развълнувано животно беше заснето да преследва мъж по улицата на хладен сибирски град, малко след като избяга от местен хотел, предаде RT.

Странната история с някои наистина луди изображения се появи в сряда от Нижневартовск в Западен Сибир. Местните жители бяха озадачени, след като сутринта станаха свидетели на кафява мечка, която обикаля улиците в центъра на града. Животното не е на мястото си, като се има предвид, че е доста голям град с около 280 000 жители и няма гори наблизо.

След продължително преследване бързо мислещият човек прави успешна почивка, като пресича пътя и примамва преследвача си да бъде ударен от приближаващ се автобус.


Виж видео ТУК!

За щастие, историята се разрешава повече или по-малко положително за всички замесени, включително за мечката, която се оказа женска. Тя не е била сериозно наранена от удара на превозното средство, благодарение на бързите реакции на шофьора на автобуса и добрите спирачки и скоро е била упоена и отведена от екипа за контрол на животните, който бързо пристигнал на мястото.

Според местните медии мечката не е  дива, а домашен любимец и е била държана от собственика си в близкия хотел. Полицията сега разследва как е успяла да избяга и дали жилищните условия изобщо са законни. Съобщава се, че в клетката на същия хотел е намерена втора мечка.


Виж видео ТУК!


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей