01/03

Свързани новини

30.08.2019 10:55

Мъжки ризи за есента или как да разчупим ледовете в студеното време

Видян 1768 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигурно се чудите откъде да намерите подходящата риза, която да можете да носите на работа и когато излизате навън с приятели. Със сигурност, това е отличителният белег на всеки представител на силния пол и поради тази причина изборът на мъжки ризи винаги е изобилен. Все пак, винаги е добре да се стремим към най-доброто като качество и изпълнение. В този ред на мисли, малко помощ при избора на мъжки ризи за есента няма да е излишна никому и затова ще Ви представим 3 модела на Ree.bg, с които да разчупите ледовете в прохладното есенно време.


Първият модел, който ще представим, е стегнат и строг. Мъжката слим есенна риза е класика с модерни елементи. Тази риза е изключително подходяща за офиса, както и за официални събития от всякакъв род. Това, което прави модела интересен, са диагоналните раирани гънки покриващи копчетата. Материята е от полиестерни влакна и памук, което я прави едновременно мека и удобна, но също и лесна за поддръжка.


Ако не сте фенове на строгия стил, мъжката ежедневна карирана риза ще Ви спести този дискомфорт. Въпреки че се предлага само в черно-бяла окраска, ризата е олицетворение на класическия небрежен стил. Това обаче със сигурност няма да Ви попречи да я носите на работа или дори на парти. Тя е с типичните ръкави и яка, но с малко по-свободен дизайн. Всъщност, небрежният стил е толкова популярен в категорията мъжки ризи, че вече е съвсем нормално официален и неофициален стил да се преплитат един в друг.


Интересното е, че стремежът на Ree.bg не се изчерпва в предлагането на повече модели. Нещо повече, детайлите тук са изключително важни и всичко това с цел клиентът да остане доволен от избора си. Мъжката риза с дълъг ръкав и джоб е модерна вариация на класическото каре, само че с плътно-прилепващи ръкави в стил суитчър. Тя се предлага в 2 различни цвята, а джобът на рамото предлага допълнително удобство на притежателя й.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог