Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци

Свързани новини

28.07.2022 14:04

Малки сладки лъжкини: оригинален грях с премиера

Видян 557 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сериалът Max Original,  „Малки сладки лъжкини: първороден грях“, ще дебютира в четвъртък, 28 юли, с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август. Тандемът зад новия оригинален Max сериал са изпълнителния продуцент и сценарист Роберто Агире-Сакаса („Ривърдейл,“ „Смразяващите приключения на Сабрина“) и ко-изпълнителения продуцент и сценарист Линдзи Калун Бринг („Смразяващите приключения на Сабрина“). Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от „А“ -- маскиран убиец, който ги преследва със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени. Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд.


В днешно време, нова група тийнейджърки – следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия... както и за собствените си прегрешения. Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала „Малки сладки лъжкини“ от 2010 година – този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.


Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци. В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно. „Малки сладки лъжкини: първороден грях“ е продуциран от Muckle Man Productions на Роберто Агире-Сакаса и Alloy Entertainment („Клюкарката“, „Малки сладки лъжкини“, „Дневниците на вампира“, „Ти“) в сътрудничество с Warner Bros. Television. И. Марлийн Кинг (разработила оригиналния „Малки сладки лъжкини“), Майкъл Граси, Каролайн Барон и Лесли Моргенщайн от Alloy и Джина Джироламо също са изпълнителни продуценти на сериала, който е базиран на поредицата бестселъри от книги на Сара Шепърд, издадени от Alloy Entertainment. Оригиналната поредица „Сладки малки лъжкини“ също е достъпна за гледане в HBO Max, където феновете й могат да си припомнят историята, преди да запознат да гледат новия сериал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева