21.12.2008 16:36

„Ловен сезон“ 3D тръгва и у нас

Видян 2287 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сред създателите на филма е и режисьорът на „Цар Лъв“


Режисьорът Роджър Алърс е човекът, отговорен за мултимилионния успех на анимацията "Цар Лъв" през 1994 г. Точно дванадесет години след този колосален успех той и неговите колеги Джил Кълтан и Антъни Стачи  създават анимацията "Ловен сезон".
Режисьорът Роджър Алърс е човекът, отговорен за мултимилионния успех на анимацията "Цар Лъв" през 1994 г. Точно дванадесет години след този колосален успех Роджър Алърс и неговите колеги Джил Кълтан и Антъни Стачи работят над анимацията "Ловен сезон".


Животът на опитомената мечка-гризли Буг е добре уреден, защото за него се грижи стопанката му Бет и нищо не му липсва. Двамата правят атракция за зрителите в лесничейството и децата много се радват на представленията. Един ден Буг помага на младия елен Елиът, който е заловен от местния ловец Шоу, да избяга, с което предизвиква необратима промяна в живота си. Двамата решават да отидат в гората, където всичко е много по-спокойно от цивилизацията, според Елиът.


Проблемите за мечока започват съвсем скоро, когато той осъзнава, че вече сам трябва да се грижи за прехраната си, а той не знае как. Освен това ловният сезон се открива след три дни и животните ще станат цел номер едно за жадните за трофеи ловци. Притиснати от обстоятелствата, Буг и новият му бъбрив приятел Елиът се оказват в ролята на защитници на гората с помощта на хитрата катерица МакСкуизи. Ловците дори не предполагат какво ги очаква, когато горските обитатели започват да използват методите им срещу самите тях.
Прожекциите на филма започват от 16 януари 2009 г. в Mtel IMAX в МОЛ „София“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби