Свързани новини

16.08.2013 17:10

Любопитно: Откриха SPA център за пияници

Видян 1736 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

The Hydration Medspa е името на най-новия SPA център в Лас Вегас. Основната група клиенти са хората, злоупотребяващи с алкохол. Създателите му са четирима лекари. В центъра работят професионални медицински сестри и парамедици. В момента, в който клиентът прекрачи прага на SPA центъра, той бива настанен в удобно кожено кресло на колелца и преминава пълен курс на възстановяване като му се дават течности, витамини и минерали. Девизът на центъра е „Каквото животът ви взема, ние ви го връщаме”.


Клиентите, които са обезводнени, им се поставя система с HydraMax Hydration Infusion. За по-тежките случаи се прилага програмата MegaBoost Wellness Infusion. При нея пациентът получава витамини, антиоксиданти и средства за укрепване на имунитета. Има и т.нар. курс UltraVive Recovery Infusion. При него допълнително се поставят инжекции с витамин В12, противоотровни и противовъзпалителни средства.


Цената на процедура в странния център варира от 49 USD до 99 USD. Както иронично коментират хора от бранша, подобни цени дават пълно право да се смени мотото на SPA центъра на „Каквото Лас Вагес е взел от вас, Reviv ще вземе двойно повече”.


Във времена, когато по цял свят се борят с алкохолната зависимост, а някои хотели дори забраняват консумацията на спиртни напитки на тяхна територия, в Лас Вегас са решили не да се борят с порока, а с последствията от него. Вероятно, откриването на подобно заведение в меката на забавленията на САЩ – Лас Вегас, ще привлече още повече туристи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог