19.11.2008 17:26

Колан вместо шал през зимата?

Видян 2097 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не се подвеждайте по заглавието! Модните корифеи все още не са измислили колан, който да си връзваме на шията, вместо на талията, въпреки че има подобни кожени колиета. Става върос за друго.
През последните години коланът не слиза от приложение. Той е напът да измести дори многофункционалния шал. Докато в миналото се използваше само за придържане на панталони и дънки, което го правеше само необходимост, днес коланът играе ролята най-вече на аксесоар, който тотално промения визията на една дреха. Дълги блузони и туники се превръщат в красиви и стилни тоалети. А връхните дрехи – в изискани и в същтото време атрактивни. Да не говорим за токите, обсипани с камъни, които пък го правят истинско бижу.
Последният писък е широк, лачен и бляскав колан, подчертаващ талията както при официалните, така и при спортните палта.
Аксесоарът идеално разчупва класическия стил на правите модели от вълна и кашмир. Те от своя страна пък са леко разкроени, с набрана кръгла яка, за повече елегантност.
Спортните палта с дължина до коляното задължително са аранжирани с ефектно закопчаване чрез големи катарами или широк колан.
Палтата от туид са вталени, с младежка линия. Носят се с широка черена, лачена препаска.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.