Свързани новини

05.09.2021 10:29

Кой не се къпе често в Холивуд: WSJ

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този месец актьорът Джейк Джиленхол даде интервю за Vanity Fair, в което каза, че намира къпането за „по -малко необходимо“. Той продължи: „Аз също мисля, че има цял свят на некъпането, който също е наистина полезен за поддържането на кожата и [телата ни] се почистват естествено.“


„Дори повече, отколкото в очите или носа, чистотата съществува в съзнанието на наблюдателя“- „Мръсотията на чисто“ на Катрин Ашенбург.


Този „свят на некъпане“ изглежда се намира точно около оста на Холивуд, като се има предвид броят на известните личности, които се включиха със собствена философия на хигиената, пише wsj.


 При появата си в подкаста на Dax Shepard Armchair Expert това лято актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис описаха своя непринуден подход към къпането на себе си и децата си. Г -н Къчър каза: „Измивам подмишниците и чатала си всеки ден и нищо друго никога.“ Що се отнася до децата, той каза: „Ако можете да видите мръсотията върху тях, почистете ги, иначе няма смисъл.“ След като темата избухна в Twitter, Дуейн Джонсън - Скалата се изказа в противоположния край на спектъра, като каза, че се къпе по три пъти на ден.


Самите лекари са разделени по отношение на правилното количество за къпане. Мнозина обаче се придържат към къпане на всеки 24 часа като здравословно.


 „Препоръчваме пациентите да се къпят всеки ден“, казва д-р Кори Л. Хартман, сертифициран дерматолог и основател на Skin Wellness Dermatology в Бирмингам, Ала. Той пояснява, че не е необходимо да се разтрива агресивно изсушаващият сапун върху всяка част от тялото всеки ден - добре е да оставите пяната да тече по краката ви. Но той отбеляза: „Имате толкова много натрупване на мръсотия, пот, мазнина и остатъци от околната среда, за които дори не осъзнавате, че ги носите всеки ден по кожата си и че наистина трябва да  ги премахнете. Тя насърчава бактериите, насърчава свръхрастежа на други организми и е просто добра идея да си вземете душ. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката