Тайните на природната медицина и лечението с билки, етерични масла и канабидиол очаквайте в книгата „Древните лекове“ с логото на Хермес

Свързани новини

11.11.2022 14:35

Кои са древните лекове, които ни помагат

Видян 1915 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тайните на природната медицина и лечението с билки, етерични масла и канабидиол очаквайте в книгата „Древните лекове“ с логото на Хермес. Джош Акс е хиропрактор, сертифициран експерт по натурална медицина и клиничен нутриционист. През 2008 г. основава център по функционална медицина в Нашвил. Неговият уебсайт DrAxe.com е в топ десет на най-посещавани и четени здравни уебсайтове в света.


Д-р Акс ежедневно споделя със своите последователи актуална информация за храненето, природните лекове и терапии, дава съвети за фитнес и рецепти за полезни ястия и домашно приготвени лекарства и козметика. Освен работата с множество пациенти, д-р Акс пише статии и книги, участва в популярни телевизионни предавания, изнася лекции и провежда семинари.


Със съпругата му – Челси, създават тренировъчната програма BurstFIT, станала известна като най-бързия и ефективен начин да се топят мазнини. Българските читатели го познават с книгите „Яжте мръсно“ и „Чудото колаген“. Векове наред лечителите използвали природни средства и терапии, за да отстранят първопричините за болестите и да възстановят баланса в организма.


Този холистичен подход към здравето обаче остава напълно пренебрегнат от съвременната медицина, която цели потискане на симптомите с фармацевтични продукти. Ревностен поддръжник на древната философия за диагностика и лечение, д-р Акс отсява есенцията на многовековния опит на Аюрведа, китайската и близкоизточната медицина, за да направи това знание широко достъпно.


В книгата той разглежда подробно древния лечебен арсенал от храни, билки и подправки, етерични масла, промени в начина на живот, духовни практики и терапевтични движения.


За всеки, който търси алтернативно решение на здравословните си проблеми, са предложени протоколи с храни, билки, практики и етерични масла за над 70 често срещани заболявания – от сърдечносъдови и автоимунни болести до алергии и наднормено тегло.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева