Свързани новини

02.09.2013 16:31

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско спонсорира четвъртото поред издание на Банско Опера Фест

Видян 2026 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кемпински Хотел Гранд Арена спонсорира за четвърта поредна година Банско Опера Фест, който се проведе на 30 и 31 август 2013. Фестивалът беше открит с балет „Лебедово езеро” по музика на Чайковски. На втората фестивална вечер, беше представена операта „Риголето” в чест на 200-годишнината от рождението на великия Джузепе Верди.


 


Мащабната продукция събра на една сцена едни от най-големите звезди на българската опера, включително маестро Найден Тодоров, сопраното Диана Василева в ролята на Джилда, тенора Петър Костов в ролята на херцога на Мантуа и баритонът Александър Крунев като Риголето. Продукцията беше на Държавна опера Русе.


 


Фестивалът беше безплатен за публиката, благодарение на организаторите и на спонсорите - Община Банско, Кемпински Хотел Гранд Арена и музикална компания „Монте Мюзик”. Всяка от фестивалните вечери събра публика от над 3000 души. Прекрасните класически изпълнения превърнаха центъра на планинския град в незабравима феерия от звуци, картини и емоции. Творческата и техническата реазлизация на фестивала беше перфектно организирана от “Монте Мюзик”, които се погрижиха за перфектния звук, осветление и качествотото на артистичната програма.


Звездите на българското оперно изкуство бяха настанени в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, а гостите, резервирали Екзекютив стая или апартамент получиха безплатни ВИП пропуски за фестивала.


Г-н Атанасиос Манос, Генерален Мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско коментира: "Радвам се, че имахме възможност да спонсорираме Банско Опера Фест за четвърта поредна година. Това е едно от най-вълнуващите и впечатляващите събития в Банско, което обединява европейския стил и местната култура. Фестивалът се превърна в традиция за града и ние ще продължим да го подкрепяме, тъй като е неразделна част от нашата визия за утвърждаване на Банско като целогодишна дестинация на международната туристическа карта."


За „Кемпински”:


Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 81 петзвездни хотела в 30 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.