05.03.2009 16:52

Карбовски си призна: "Крада!"

Видян 3663 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крадеш ли чужди идеи?
Карбовски: Да.
Детекторът: Да.
Това е цитат от списание Тема, което правеше уникална рубрика Детектор на лъжата, за да види публиката известните личности такива, каквито са всъщност. Напомняме въпросната извадка от безпристрастния уред и самопризнанието на Карбовски по една проста причина. Днес той обвинява различни хора в кражби, каквито не са извършвали.
Актуалният проект на Мартин е Емигранти, който преди време бе анонсиран от същите продуценти. Но с водещ Иван Гарелов. Предаването а-ха да тръгне, но не стана. Днес е на екрана, но не го прави вечният Мистър Панорама. А Карбовски.
Гарелов бе категоричен: „Няма какво да коментирам. Не се интересувам. Аз съм го отписал. Просто като гледам как Карбовски критикува действията на Исак Гозес, ми се струва, че самият той постъпи по същия начин. Относно неговите скрупули никога не съм имал много високо мнение. Нямам намерение нито да го съдя, нито да говоря. Не мога да кажа как се чувствам – това се случи преди една година. Само че тогава бяха взети няколко предавания, пък сега виждате, че вече стана редовно предаване. Което означава, че това му е била целта. Не ме интересува, не мога да живея с негативни емоции.“
Продуцентите на Емигранти, между другото, са по-известни с проекта си Горещо. Предаването на Венета Райкова е най-гледаното в Нова телевизия според данните на телеметрията. За разлика от Карбовския Отечествен фронт, чийто рейтинг е близък до границите на статистическата грешка, а в началото не я стигаше и си стоеше под нея. Въпреки супер позицията си в праймтайма през уикенда. В последните си издания предаването май било стигнало някъде към 5%, колкото Димитър Цонев с неговата безумна В неделя с...
След години, през които най-меко казано се майтапаше с Лили Иванова, сега Мартин ще издава книга с нея. Която първо двамата трябва да напишат, разбира се. Как са се събрали? Това се чудят мнозина.
Ето как познати на Мартин го описват. Според едни той е, пак твърде меко казано, пестелив. Качество, което не е чуждо и на Лили Иванова. Двамата не са любими клиенти на келнерите в заведенията. Той предпочита да замезва с баничка на крак, тя поглъща само гола вода, мед и шоколад.
Дали е вярно, че Карбовски предпочитал дами да го черпят? Не е ясно. Но и Лили има сходна черта: при парите, които изкарва и никак не са малко, тя вечно се оплаква от липса на спонсори за клипове. Наложи се Булбанк, Митко Събев и братя Червенякови – господарите на стриптийза, да я подпомагат за плащане на недотам успешния й проект в парижката зала Олимпия. 
Според негови колеги, Мартин не прилича на Лили само по една своя черта. Докато тя е маниачка на тема чистота, около него не се носел много свеж аромат. Вероятно става въпрос за наблюдения или по-скоро за подушвания, на които ние трудно можем да повярваме.
Всъщност ароматите и свързаните с тях символи явно са нещо важно за Карбовски. Та кой друг поел би озаглавил последната си стихосбирка “Недялко яде лайна в НДК” (има се предвид Недялко Йорданов).
Ето на такъв човек с подчертан вкус към изяществото е поверила написването на официалната си биография Лили Иванова, която обича да я наричат първа ДАМА на българската попмузика.
За да придадем на нашия текст концептуалност посредством кръгова композиция, ще завършим с друго важно признание на Карбовски пред детектора на лъжата:


Има ли непростими гафове в живота ти?
Карбовски: Не.
Детекторът: Да.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей