26.02.2013 11:17

Изрод в Бургаско яде хора по списък

Видян 6907 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Паника и истерия царят в китното бургаско село Голямо Буково, след като човекоядецът Николай Георгов е на свобода, без лекарски надзор и хапчета, които трябва да пие редовно, предаде Блиц.


Местните жители се кръстят и се молят на излизане от домовете си да не го срещат по пътя към хоремага. Страхуват се и децата, които са се наслушали на историите как канибалът пие кръв и хапва човешки дреболии.53-годишният бивш морски капитан се прочу из цялата страна с убийството на двама свои приятели от Голямо Буково. След като умъртвил жертвите, Николай с удоволствие развъртял ножа и за още нещо – да изкорми вътрешностите. По време на разпитите касапинът признал пред полицаите, че част от труповете е изял, защото вярвал, че така ще си гарантира сила и безсмъртие.

За зверската си постъпка мъжът не бе наказан от Темида, тъй като официално е освидетелстван като шизофреник. Лежал е в психиатрията няколко пъти, но до успешно лечение така и не се стигнало.

Георгов се „активирал“ всяка пролет и есен. Ставал непредвидим, гледал свирепо и никой в Голямо Буково не можел да предположи върху чия бедна глава ще се излее гневът му. Говорел несвързани думи, често придружени с цинизми и странни знаци, намекващи за полово сношение. Имал и положително отношение към алкохола, който го зареждал с невероятна сила.

За съжаление жертва на буйния му нрав са станали близо 200 мирни жители, които се чудят как да спасят себе си и потомството си от изверга.

„Николай беше добър мъж, но нещо му стана. Може да се е стресирал от работата, пътуваше много по корабите, не му е бил лесен животът. Разказваше истории, беше забавна компания. После се промени. В началото не забелязвахме нищо, защото майка му беше жива и се грижеше за него. Переше го, чистеше му, готвеше. Караше го под часовник да си взима лекарствата и той си беше тих. Ала жената почина и капитанът остана без надзор. Когато се сети – пие хапове, когато забрави – забравя и не се интересува от нищо. Дори не яде с дни. И изведнъж нещо му става в главата, почва да търси храна, защото у тях няма. Може да погълне с тонове хляб, но обича и мръвката. А както се оказа, услажда му се и човешката плът. И уж е луд, но като види жена, се заглежда. Ококорва очи и почва да й налита. Беше си харесал дъщерята на Ангел Дзирев – един от мъжете, които разфасова. Заради любовните му мераци стана белята, която разплака цялото село навръх големия християнски празник Света Богородица“, разказва старица от Голямо Буково.

Всички са притеснени, защото зад гърба си имал няколко смъртни случая. Той започнал да убива преди повече от 10 години. Тогава направил и първия си списък на бъдещи жертви, който полицията открила при едно от разследванията, съобщава “За Перник”.

Под №1 била записана магазинерката от хоремага, която не отговорила на чувствата на Николай. След нея фигурирал игуменът на голямобуковския манастир отец Евтимий. И така до 200 души.

„Притеснени сме, че ужасът пак ще ни споходи. Няма спане, когато Николай е наоколо. Той дори не пожали баща си, лека му пръст. Беше жив човекът, когато синът му го изхвърли през прозореца барабар с инвалидната му количка. Ние искаме спокойствие. Не ни интересува от какво и как е превъртял. Разправят, че бил паднал на палубата и си ударил главата, та затова откачил. Но има и друга версия – попаднал бил между челюстите на акула и буквално обезумял от страх. Спасил се, но станал хахав. Третата версия пък е свързана с ревизия на кораба и финансова далавера, вследствие на която Георгов превъртял. Всичко това нас не ни интересува, ние искаме да живеем в мир и разбирателство, а той да стои далеч от нас“, коментират в Голямо Буково.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое